Assassin’s Creed Ezio Collection komt naar Switch

News
donderdag, 13 januari 2022 om 8:00
assassins creed ezio collectionf1641988747
Ubisoft heeft aangekondigd dat Assassin's Creed: The Ezio Collection binnenkort uit zal komen op Nintendo Switch. De releasedatum is al bekend en we nemen je nu alvast graag mee in het verhaal!
Na lang wachten komt er dan eindelijk weer een Assassin’s Creed-game naar Nintendo Switch. Binnenkort kun je weer in de wereld van Ezio Auditore da Firenze duiken met The Ezio Collection. Deze collectie verscheen al eerder op Xbox & PlayStation. Vanaf 17 februari is de collectie verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Dit heeft de Ezio Collection allemaal te bieden

Allereerst bevat de collectie Assassin’s Creed II. In dit verhaal maak je kennis met één van de meest iconische Assassins uit de franchise. Ezio Auditore neemt je mee naar onder andere het Florence en Venetië uit het renaissancetijdperk, waar macht, wraak en samenzwering de hoofdrol spelen. Deze kunstzinnige omgeving gaat gepaard met wapens en instrumenten die zijn ontworpen door de befaamde Leonardo da Vinci.
De tweede game in de collectie is Assassin’s Creed Brotherhood. In Ezio’s voortdurende strijd tegen de machtige Tempeliersorde verplaatst het verhaal zich nu naar één van de belangrijkste steden van Italië: Rome. In een meeslepend verhaal leer je de verantwoordelijkheden van macht en ervaar je hoe Ezio een heel broederschap leidt in de strijd tegen de Tempeliers.
assassins creed revelations constantinoplef1632390313
Ten slotte is er Assassin’s Creed Revelations. In het derde deel in de Auditore-reeks moet Ezio zijn huidige leven achterlaten in een zoektocht naar antwoorden. Je treedt in de voetsporen van de legendarische mentor Altaïr, de Assassin uit de allereerste Assassin’s Creed. Dat zorgt voor een reis vol ontdekkingen en openbaringen. Het gevaarlijke pad naar antwoorden leidt Ezio naar Constantinopel, de kern van het Ottomaanse rijk, waar een groeiend leger van Tempeliers de regio dreigt te verwoesten.
Wie na deze drie games over het levenswerk van Ezio Auditore nog steeds geen genoeg kan krijgen heeft geluk. Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers, twee films die nog verder in Ezio's levensverhaal duiken, zijn ook inbegrepen in de collectie.