Reageer en Win: 2x Spider-Man No Way Home kaartjes en goodies

Article
vrijdag, 14 januari 2022 om 16:00
2021 08 27 spider man 2f1664956726
Door de lockdown is het momenteel niet mogelijk om naar de bioscoop te gaan. Het is te hopen dat dat snel weer mogelijk is en twee gelukkigen kunnen er dan helemaal goed van genieten. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk kaartjes en goodies van Spider-Man No Way Home weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op Farming Simulator 22 voor de PlayStation 5. Daarvoor moesten jullie reageren op drie verschillende artikelen.
De winnaar van Farming Simulator 22 is geworden... RG-Force!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win - Spider-Man No Way Home

Velen keken met smart uit naar de release van Spider-Man No Way Home in december in de bioscoop. Maar door de lockdown hebben helaas maar weinig fans de film kunnen kijken. Het is dan ook te hopen dat de bioscopen snel weer open gaan, want dan kunnen een paar gelukkigen heerlijk van de film genieten. Wij geven namelijk 2x twee vrijkaartjes weg voor Spider-Man No Way Home en daarnaast ook nog een aantal goodies!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws