Reageer en Win - Life Is Strange: Before The Storm Limited Edition

Article
vrijdag, 23 maart 2018 om 16:51
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij twee exemplaren van Life is Strange: Before The Storm weg; één voor de Xbox One en één voor de Playstation 4! Ook voegen wij deze week Tom Clancy's Ghost Recon toe de kwartaalprijs!
Woord vooraf: vergeet niet de bloopers te kijken op het einde die we er nu geregeld in stoppen, zeker van deze week, anders mis je een leuke prijs!

Vorige week konden jullie kans maken op het vierde en laatste seizoen van de Scandinavische crime/detective serie: The Bridge en een The Gringo goodiepakket inclusief 2 kaartjes voor de bioscoop. Meer weten over the Gringo? Kijk dan hier ons artikel de acteurs en actrices en hun personage in de film. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar Rox vd Helm via [email protected].

Reageer en Win - Life is Strange: Before The Storm Limited Edition

Deze week geven we eindelijk weer een game weg voor onze Xbox kijkers, maar niet getreurd PlayStation spelers, ook jullie kunnen deze week kans maken op Life is Strange: Before The Storm Limited Edition!
Deze limited edition is compleet met:
  • Soundtrack
  • Artbook
  • Mixtape modus
  • Life is strange seizoen 1 + bonus episode
  • Outfitpakket
  • 2 beeldjes; één van Chloe en één van Rachel
Ben je nog niet overtuigd of dit wel het spel voor jou is? Kijk dan hier onze top 5 redenen waarom Life is Strange: Before the Storm de moeite waard is !
Ook deze week wordt er een nieuwe toevoeging gedaan aan onze kwartaalprijs, je kan vanaf nu kans maken op Ubisofts Tom Clancy's Ghost Recon! Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

Zo win je!

Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over Life is Strange: Before The Storm

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).