Reageer en Win - Soulcalibur VI & Overlord goodie pakket

  In onze Reageer en Win maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Bandai Namco Games drie exemplaren weg van Soulcalibur VI voor de PlayStation 4 en Xbox One, daarnaast geven wij een goodie pakketjes (inclusief 2 tickets voor de film) weg voor Overlord. Bekijk de video voor meer informatie!

  Vorige week konden jullie kans maken op twee exemplaren van Dragon Ball FighterZ voor de Nintendo Switch. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen!

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Soulcalibur VI & Overlord goodie pakket

  Deze week maken jullie kans op drie exemplaren van Soulcalibur VI voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game kwam dit najaar uit. Dat beviel heel goed, want deze kreeg een hoge 9,0 in onze SoulCalibur 6 Review. Een game die je dus niet mag missen.

  Bekijk de video hierboven waarin Rox precies uitlegt wat je moet doen om kans te maken!

  Vergeet niet om een vraag te stellen aan Rox hier onder in de comments. Wie weet heb jij de vraag van de week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.