Reageer en Win - Real Farm voor PS4 en Armello voor Xbone

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met SOEDESCO Real Farm voor de PlayStation 4 en Armello voor de Xbox One weg! Ook voegen wij Call of Duty: Infinite Warfare voor de PlayStation 4 toe aan onze kwartaalprijs!

  Vorige week konden jullie kans maken op twee exemplaren van Disney Pixars Coco op Blu-ray of DVD. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Real Farm voor PS4 en Armello voor Xbone

  Deze week maken jullie kans op SOEDESCO's Real Farm voor de PlayStation 4 en Armello voor de Xbox One. Als je meedoet, geef dan onder dit aan voor welk spel je meedoet. Ook deze week wordt er een nieuwe toevoeging gedaan aan onze kwartaalprijs, je kan vanaf nu kans maken op Call of Duty: Infinite Warfare voor de PlayStation 4! Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over Real Farm voor PlayStation 4 en Armello voor Xbox One

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Pure Farming 2018

  Verkijgbaar vanaf 13 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.