Reageer en Win - Marvel's Black Panther DVD en Blu-Ray

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Walt Disney Marvel's Black Panther op zowel DVD as Blu-Ray weg.

  Vorige week konden jullie kans maken op vrijkaartjes om de film A.X.L. in een bioscoop naar keuze te bekijken en er kon kans gemaakt worden op Deep Silver's OnRush voor de PlayStation 4! Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Marvel's Black Panther DVD en Blu-Ray

  Deze week maken jullie kans op Walt Disney's Marvel Black Panther op DVD of Blu-Ray! Bekijk de video om erachter te komen hoe je kan winnen. Doe je mee, geef dan onder deze video aan of je mee doet voor een DVD of Blu-ray exemplaar.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over Walt Disney's Marvel Black Panther op DVD en Blu-Ray.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  ONRUSH

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.