Reageer en Win - Deep Silver's Onrush PlayStation 4 en Vrijkaarten A.X.L.

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Deep Silver Onrush voor de PlayStation 4 weg en twee bioscoop vrijkaartjes voor de film A.X.L.

  Vorige week konden jullie kans maken op The Good Doctor Seizoen 1 op DVD en bioscoopkaartjes voor de A24 film Under The Silver Lake! Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Deep Silver's Onrush PlayStation 4 en Vrijkaarten A.X.L.

  Deze week maken jullie kans op Deep Silver's Onrush voor de PlayStation 4 en twéé vrijkaartjes om de film A.X.L te gaan kijken in een bioscoop naar keuze! Laat in de reacties weten voor welke prijs je mee wilt doen.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over Deep Silver's Onrush voor de PlayStation 4 en de vrijkaartjes voor de film A.X.L.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  ONRUSH

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.