Reageer en Win - Quantic Dream's Detroit: Become Human PlayStation 4

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Sony Detroit: Become Human weg! Ook voegen wij Milestone's MXGP voor de PlayStation 4 en een toffe koekenpan van PlayerUnknown's Battlegrounds toe aan onze kwartaalprijs!

  Vorige week konden jullie kans maken op één van twee Speedlink pakketten; een polssteun en Pac-Man mousepad voor de PC gamer en een V-Grip joycon voor de Nintendo Switch gamer. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en Win - Quantic Dream's Detroit: Become Human PlayStation 4

  Deze week maken jullie kans op Quantic Dreams Detroit: Become Human voor de PlayStation 4. Ook deze week wordt er een nieuwe toevoeging gedaan aan onze kwartaalprijs, je kan vanaf nu kans maken op Milestone's MXGP voor de PlayStation 4 en een toffe Bluehole's PlayerUnknown BattleGrounds koekenpan! Deze prijs kun je winnen door een kwartaal flink reacties achter te laten op de website en uiteraard op een beetje een leuke manier.

  Zo win je!

  Bekijk natuurlijk de video hierboven met alle informatie over de Quantic Dream's Detroit: Become Human PlayStation 4

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  MXGP - The Official Motocross Videogame

  Verkijgbaar vanaf 28 march 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.