Zo kan je Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ unblocken voor meer content!

  Er lijkt tegenwoordig geen einde de te komen aan de hoeveelheid films en series op streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Toch kan je toegang krijgen tot nog veel meer content. Op deze manier kan je de streamingdiensten unblocken!

  Unieke content per land

  Anno 2021 worden we flink verwend met streamingdiensten. Waar je vroeger een paar tientjes moest betalen om een film of serie te kijken - en eerst moest wachten op de pakketbezorger - kan je nu in een paar seconden je favoriete content aanzetten. Er lijkt bovendien geen einde te komen aan de hoeveelheid films en series die je op diensten als Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ kan kijken.

  Toch is er nog bergen aan unieke content die je kan ontgrendelen op de streamingdiensten. Mediabedrijven moeten namelijk de rechten van films en series apart per land inkopen. Dat betekent dat Netflix Nederland de rechten voor content van derden hier moet aanschaffen, terwijl Netflix VS dat in de Verenigde Staten apart moet doen. Daardoor verschilt het aanbod drastisch voor streamingdiensten per land en kan je in Nederland talloze films en series niet bekijken, die wel te zien zijn in andere landen. Gelukkig is er een simpele manier waardoor je de content kan unblocken voor nog veel meer kijkplezier!

  ExpressVPN

  Content unblocken met een app

  Je manier waarop je al die nieuwe soorten content kan unblocken, is door middel van een VPN - een Virtual Private Network. Simpel gezegd kan je met een VPN diensten als Netflix en Amazon Prime Video voor de gek houden, door verbinding te maken met een server in een ander land. Wanneer je vervolgens je favoriete streamingdienst opent, denkt de applicatie of website dat je in het desbetreffende land zit en kan je de unieke content voor dat land bekijken. Wil je bijvoorbeeld The Last Kingdom seizoen 4 kijken op Netflix of Vikings seizoen 6 deel 2 op Amazon Prime Video, dan is dat gewoon mogelijk! En op deze manier krijg je ook nog eens toegang tot streamingdiensten die voorheen niet eens beschikbaar zijn in Nederland, zoals de BBC iPlayer en HBO Max!

  Het klinkt als een ingewikkeld proces, maar gelukkig maken VPN-bedrijven het tegenwoordig zo makkelijk dat een kind de was kan doen! Neem je een abonnement op ExpressVPN, dan kan je een app gebruiken op allerlei apparaten, van Windows en MacOS tot aan iOS en Android, die doodeenvoudig is. Er is zelfs een app voor routers en de PlayStation!

  • Installeer de ExpressVPN app via de website, de Google Play Store of de App Store.
  • Selecteer met welke server in één van de 94 ondersteunde landen je verbinding wil maken.
  • Wacht een seconde totdat je verbonden bent met de geselecteerde server.
  • Open de website of applicatie van je favoriete streamingdienst.
  • Geniet van honderden nieuwe films en series!
  ExpressVPN

  Alle content browsen met een VPN extension

  ExpressVPN heeft naast haar applicatie nog veel manieren om te kunnen genieten van je favoriete content op streamingdiensten. Heb je geen zin om elke keer een applicatie op te starten wanneer je iets wil kijken op je PC of iMac, dan heeft het VPN bedrijf daarvoor de ideale oplossing.

  Naast de applicatie kan je namelijk ook een VPN extension installeren voor je browser. ExpressVPN ondersteunt daarbij Google Chrome, Firefox en Microsoft Edge, dus je kan met alle populaire browsers aan de slag. En het installeren van de extensie is bovendien een fluitje van een cent.

  • Installeer de VPN extension voor de juiste browser op de website van ExpressVPN.
  • Ga naar het overzicht van extensions in de browser via de drie puntjes in de hoek rechtsboven.
  • Zet de ExpressVPN extension aan als dat niet automatisch gebeurd is.
  • Gebruik de ExpressVPN knop in de browser (rechtsboven) om verbinding te maken met je land naar keuze.
  ExpressVPN

  Nog meer voordelen met een VPN

  Naast de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een enorme berg aan content op zo'n beetje alle versies van Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ en de BBC iPlayer, biedt een VPN nog meer voordelen. Met ExpressVPN krijg je namelijk ook toegang tot enorm snelle streaming van HD video's, zodat je geen last hebt van haperingen, en een unlimited bandbreedte. Dat komt omdat jouw verbinding wordt afgeschermd door een beveiligde 'tunnel' tussen jou en het internet. Je provider kan daardoor niet zien wat je precies doet.

  Omdat bedrijven niet kunnen zien met wie je nou echt verbonden bent, is een VPN daarom ook ideaal voor al je veilig wil internetten. Wil je anoniem je digitale zaken regelen of een paar torrents binnenhalen via één van de 3000 servers, dan is dat een fluitje van een cent. En dat alles voor slechts een paar euro per maand, waarbij je momenteel ook nog eens drie maanden gratis krijgt bij EpressVPN als je een jaarabonnement afsluit. Als je niet tevreden bent met de dienst, dan kan je bovendien binnen 30 dagen je geld terug krijgen. Geen enkele reden dus om je voeten niet onder te dompelen in de vele mogelijkheden en voordelen die een VPN te bieden heeft!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.