Laatste seizoen Vikings slaat Nederland voorlopig over

  Hij komt, hij komt… Het is bijna zover, de absolute ontknoping van Vikings. Begin dit jaar verscheen op Netflix het begin van het zesde en tevens ook laatste seizoen, maar het laatste deel hadden we nog tegoed. Het laatste gedeelte komt deze maand nog online op Amazon Prime, alleen Amazon brengt de serie niet uit in Nederland.

  History

  Komt Vikings helemaal niet meer naar Nederland?

  De rechten van Vikings zijn in Nederland nog in handen van Netflix, maar alleen Amazon mag dit jaar het laatste gedeelte van Vikings uitzenden. Het is op dit moment daarom nog niet helemaal duidelijk wanneer het laatste seizoen van Vikings in Nederland te zien zal zijn. Maar wat ook goed mogelijk is, is dat Amazon en Netflix nog een deal maken zodat Netflix het laatste gedeelte alsnog gewoon in Nederland kan uitzenden (eventueel met een kleine vertraging).

  De Nederlandse Viking fans zullen dus nog even moeten wachten op de absolute slotfase, maar ondertussen worden ze wel al opgewarmd door de nieuwste trailer.

  Krijgt Vikings een opvolger?

  Vikings werd in eerste instantie een groot succes op de Amerikaanse kabel bij History, maar via Netflix werd het uiteindelijk in Nederland ook een groot succes. Baal je er nou van dat deze serie binnenkort alweer is afgelopen? Dan hebben we wellicht wel een mooi nieuwtje! Begin deze week werd namelijk bekend dat Micheal Hirst, de maker van Vikings bezig is met een nieuwe duistere serie. Wordt deze serie ook zo’n succes als Vikings?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.