MSI pakt uit met mooie gaming bundel voor 20-jarig laptop-jubileum

Article
dinsdag, 25 juni 2024 om 12:00
msi vector gp78hx glamour shotf1702464233
MSI is 20 jaar geleden begonnen met het maken van laptops en dat wordt groots gevierd. Niet alleen gaat de Taiwanese fabrikant dit vieren op TwitchCon in Rotterdam, je kan nu ook profiteren van een mooie gaming bundel.
Micro-Star International, beter bekend als MSI, is opgericht in 1986 en heeft door de jaren heen veel verschillende producten gemaakt. Maar het merk staat tegenwoordig voornamelijk bekend door de laptops. Initieel is MSI begonnen met krachtige gaming laptops, maar anno 2024 maakt de fabrikant ook ultrabooks die perfect zijn voor professionals.
Qua gaming laptops is het bedrijf van alle markten thuis. Spelers die op zoek zijn naar een betaalbare optie, zijn bij MSI aan het juiste adres. Maar ook als je zoekt naar een laptop met meer spierballen dan Henry Cavill, zit je bij de Taiwanese fabrikant goed.

Krachtpatser met gratis goodies

Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor de MSI Vector 17HX. Er zijn verschillende versies van de laptop te vinden, maar het topmodel huisvest hardware waar je U tegen zegt. Niet alleen zit er een razendsnelle Intel Core i9-140900HX in, ook een Nvidia GeForce RTX 4090. Dit is momenteel de krachtigste videokaart op de markt en de concurrentie komt niet eens in de buurt.
Daar blijft het bovendien niet bij qua hardware. Met 32GB aan DDR5 RAM heb je nooit een tekort aan geheugen, dus je kan naar hartelust tabjes openen in Google Chrome, en met een 2TB SSD kan je ook lekker veel games installeren op de laptop.
Met zulke krachtige hardware aan boord heb je natuurlijk ook een goed scherm nodig om van alle prestaties te profiteren. MSI heeft de Vector 17HX daarom uitgerust met een 17-inch IPS-paneel met een 2560x1600-resolutie. Dat komt neer op 1440p, maar met meer verticale ruimte. Bovendien heeft het paneel een refresh rate van 240Hz, zodat alle actie op het scherm er extreem vloeiend uitziet.
Het is dus al een feestje om de MSI Vector 17HX in huis te halen, maar je kan momenteel ook profiteren van een mooie bundel. Niet alleen krijg je de gaming laptop, je krijgt er ook gratis een MSI Stealth Backpack, de MSI H901 Gaming Headset en een Lucky Keychain bij. Zo kan je het apparaat meteen overal mee naartoe nemen en gamen zonder je medereizigers of collega’s te storen.

Jubileum vieren met MSI

De deal is niet de enige manier waarom MSI het 20-jarige jubileum voor de laptopdivisie viert. Later worden er nog meer deals en bundels toegevoegd, die je hier kan vinden. En daarnaast wordt er aankomend weekend letterlijk een feestje gevierd.
Op 29 en 30 juni wordt namelijk TwitchCon 2024 georganiseerd in de Ahoy in Rotterdam. Heb je kaartjes voor het evenement, dan kan je niet alleen je favoriete streamers ontmoeten, maar ook langsgaan bij de stand van MSI. De Taiwanese fabrikant is namelijk aanwezig om het jubileum te vieren samen met de fans.
MSI staat klaar met een ‘gaming experience’: meerdere tafels waar je allerlei laptops met games uit kan testen. Ook kun je mooie prijzen winnen in de Fun Zone. Als het je lukt om drie uitdagingen te voltooien, dan win je een munt die je kan gebruiken voor een grijpmachine vol met goodies.
Wil je echt je skills testen, dan kan je naar 1v1 stage gaan, om het tegen iemand op te nemen in Call of Duty. Daar staan ook meerdere influencers voor de challenge klaar, zoals StreamwithLien, DonKaaklijn, Puxque en Morrog. Je hebt dus nog een paar dagen tijd om je even goed voor te bereiden op de uitdaging op TwitchCon aankomend weekend.
Dit artikel is in samenwerking met MSI.