Stoom jezelf goed klaar voor de zomer met deze gaming laptops

Article
donderdag, 20 juni 2024 om 14:00
msi stealth 14 ai studiof1709829096
De zomer komt eraan en dus wordt het de ideale tijd om naar buiten te gaan. Wil je ook in het zonnetje blijven gamen? Scoor dan nu voordelig deze krachtige MSI gaming laptops.

MSI Stealth 14 AI Studio

Veel gaming laptops kun je tegenwoordig makkelijk herkennen. Meestal zijn ze uitgerust met felle RGB-verlichting, een dikke behuizing waar ventilatoren in gestopt zijn en een vrij groot scherm. Toch zou je de MSI Stealth 14 AI Studio waarschijnlijk eerder verwarren voor een zakelijke laptop.
Dat komt door het dunne chassis van het apparaat. MSI Stealth 14 AI Studio is dichtgeklapt slechts 1,99 centimeter dik en hij heeft een 14-inch groot scherm. Ondertussen is MSI de laptop alleen uitgerust met een Nvidia GeForce RTX 4060 videokaart, een Intel Core 7 155H-processor en 16GB aan DDR 5 RAM geheugen. Genoeg pure kracht om bijna al je games soepel mee te draaien en dan kan je ook nog eens profiteren van Nvidia’s DLSS 3.0.
Bovendien zien je games er ook nog eens prachtig uit. De MSI Stealth 14 AI Studio heeft een 2880x1800 OLED-scherm met een refresh rate van 120Hz. Doordat OLED vrijwel geen last heeft van ghosting ziet alles er extreem soepel uit, naast natuurlijk de rijke kleuren en echte zwart-waardes.
Omdat de laptop er zo stijlvol uitziet, kan je hem ook perfect gebruiken voor op het werk.. De MSI Stealth 14 AI Studio maakt gebruik van Nvidia Studio drivers, waardoor processen als Photoshop, video-editing en andere taken zeer snel worden uitgevoerd.

Momenteel kan je profiteren van lekker veel korting op een laptop.

MSI Titan 18HX

Als je de crème de la crème van de gaming laptops in huis wil halen, dan moet je bij MSI normaal gesproken bij de Titan-lijn zijn. Dat is anno 2024 nog steeds het geval. Je kan er misschien niet de wereld mee regeren zoals de titanen uit de Griekse mythologie, maar je kan wel al je games jouw wil opleggen.
De MSI Titan 18HX heeft namelijk hardware in huis waar je U tegen zegt. Ten eerste kan je aan de slag met een Nvidia GeForce RTX 4080, de op-één-na krachtigste videokaart op de markt. Ten tweede is die GPU gecombineerd met een razendsnelle Intel Core i9-14900HX processor, 32GB DDR5 RAM en een SSD van 2TB groot.
Die spierballen zijn geen overbodige luxe, want de MSI Titan 18HX moet veel pixels op het scherm toveren. De Taiwanese fabrikant heeft de gaming laptop uitgerust met een 18-inch Mini-LED 4K-scherm met een refresh rate van 120Hz. En niet zomaar 4K, maar met een 16:10-verhouding, zodat je meer verticale ruimte hebt dan normaal.
Niet alleen de specificaties zijn indrukwekkend, de touchpad is ook het benoemen waard. Hij is namelijk in te stellen met RGB-verlichting en geeft haptic feedback, zodat je altijd aanvoelt wat je precies aan het doen bent op de touchpad. Wil je optimaal van je games genieten, dan ben je dus aan het juiste adres bij de MSI Titan 18HX. En die laptop kan je nu voordeliger dan normaal in huis halen.
msi vector gp78hx glamour shotf1702464233

MSI Vector 17HX

Zoek je een gaming laptop met deze gaming chops als de Titan HX18, maar die compacter is en niet te veel toeters en bellen in huis heeft? Dan is de MSI Vector 17HX waarschijnlijk iets voor jou.
De hardware is bijna gelijk aan zijn grote broer. De Vector komt namelijk ook met een Nvidia GeForce RTX 4080, een Intel Core i9-14900HX processor en 32GB RAM. Het enige verschil qua interne onderdelen is dat de Vector 17HX 1TB opslagruimte heeft in plaats van 2TB.
Het grote verschil tussen de twee laptops zit hem voornamelijk in het scherm. De laptop is zoals gezegd iets compacter dan de Titan, met een 17-inch scherm. Daarnaast heeft MSI gekozen voor een traditioneler IPS-display, met een 2560x1600-resolutie - opnieuw dus met een 16:10-verhouding - en een vloeiende refresh rate van 240Hz.
Ook de touchpad is meer zoals je die van een gaming laptop zou verwachten, maar in ruil daarvoor kan je wel veel geld besparen. En nu kan je nog meer besparen, aangezien de MSI Vector 17HX in de aanbieding is en je krijgt er gratis een MSI-rugzak bij om hem in te vervoeren.
Dit artikel is in samenwerking met MSI.

Populair Nieuws

Laatste Reacties