Speel Zelda: Echoes of Wisdom in stijl met deze speciale Switch

News
dinsdag, 25 juni 2024 om 11:00
echoes of wisdom
De Switch heeft nog een verrassend aantal nieuwe games voor dit najaar. Eén daarvan is een gloednieuwe Zelda-game, waarvoor ook een speciale Switch verschijnt. Die kun je nu in de pre-order zetten.
Je kunt je afvragen of er nog veel reden is om een Switch te kopen in 2024. Maar sommige Zelda-fans worden mogelijk nog in de verleiding gebracht. Er is namelijk een speciale Zelda-editite van de Switch Lite in aantocht. Deze heet de Hyrule Edition en is goudkleurig, met een Triforce-embleem op de achterkant.
Het duurt nog even voordat deze nieuwe Switch in de winkel ligt, maar je kunt hem nu al bestellen. Onder andere MediaMarkt en AllYourGames hebben pre-orders live. Bij bol is de console uitverkocht, maar je kunt natuurlijk altijd aangeven dat je op de hoogte gebracht wil worden van nieuwe voorraad.
Het was met speciale versies van consoles eerder gebruikelijk dast ze een week of twee voor de bijpassende game verschenen. Zo had je tijd om al je bestanden over te zetten voordat de game verscheen. Maar deze Switch Lite verschijnt tegelijk met Echoes of Wisdom, op 26 september.

Wat voor game is Echoes of Wisdom?

Echoes of Wisdom is waarschijnlijk de eerste game die veel mensen die deze Switch kopen in de console stoppen. Het is de eerste keer dat prinses Zelda de onbetwiste hoofdpersoon is in een canon Zelda-game. In tegenstelling tot Link vecht en puzzelt ze niet met een zwaard en items, maar door kopieën te maken van objecten en monsters die je in Hyrule kunt vinden.
Ook als je die game niet gaat spelen, heeft de Hyrule Edition van de Switch Lite een leuke bonus. Je krijgt er namelijk een jaar lang Switch Online + Expansion Pack bij. Daarmee kun je ook stapels Zelda-games spelen, waaronder het pas toegevoegde A Link to the Past & Four Swords.

Populair Nieuws

Laatste Reacties