MSI 2019 Line-up - Tijd om je PC te pimpen met MSI!

  MSI komt in 2019 met een grote line-up aan nieuwe desktops en monitoren om naar uit te kijken. Een alles-in-1 PC, de MSI Trident X en nog een scala aan monitoren staan op de planning. Zo heb je verschillende curved monitoren uit de Optix-serie en een speciale e-Sports monitor uit de Oculux-serie.

  In de video hierboven vertellen Ralph en Luuc je alles over de nieuwste MSI 2019 producten. Zo wordt de MSI Oculux NXG251R besproken, een monitor waarvan menig e-Sporter enthousiast zal worden. Dat is alleen niet de enige monitor, want we bespreken ook drie monitoren uit de MAG-serie. We bespreken de MAG271CR, de MAG271CQR en de MAG321CQR monitoren.

  Naast de vier monitoren komen er ook nog een aantal PC's aan te pas. Zo bespreken we de nieuwe MSI Trident X en de MSI Pro 24X All-in-1 PC. Voor die laatste heb je geen eens een grote kast nodig, want de hardware zit gewoon in het scherm. In onze MSI Pro 24X review kun je lezen wat we van de all-in-one PC vinden.

  MSI 2019 line-up ziet er goed uit

  Ook hebben we een review van de MSI Trident X, een PC waarover Ralph erg te spreken was. Ook waren we te spreken over de MSI MAG271CR, want in onze MSI MAG271CR review gaven we de monitor een 8.0. Verder kun je in onze MSI Monitor review round up lezen wat we van de resterende monitoren vonden.

  Voor het volledige assortiment van MSI kun je de speciale webshop van MSI bezoeken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.