Beste screenshots van 2018 - Een foto zegt meer dan duizend woorden

  De meeste games worden elkaar jaar mooier en beter. De kiekjes die tijdens het gamen gemaakt worden bewijzen dit maar weer. De één is wel prachtiger dan de ander. Welke foto's laten het beste zien van de games die dit jaar uitkwamen? Dit zijn de beste screenshots van 2018!

  Louiseannae

  10. Shadow of the Tomb Raider

  Lara Croft keert terug met Shadow of the Tomb Raider. Dit keer pakt Lara een dolk uit een tombe weg, waardoor het einde van de wereld in gang wordt gezet. De ene natuurramp na de ander volgt, dus is het tijd voor Lara om het om te draaien.

  Zoals we weten moet je niet met Lara Croft spotten. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en is dan ook niet bang voor een vuurtje. Dit screenshot van Lara in het water bewijst het maar. Met een levendige omgeving is Shadow of the Tomb Raider dé game waarbij je weten dat je mooie foto's kunt maken. Er zijn daarom nog veel meer Shadow of the Tomb Raider screenshots die je kunt bekijken.

  9. Monster Hunter: World

  In de wereld van Monster Hunter: World ben je nergens veilig. De rollen zullen al snel omgedraaid zijn wanneer de verschillende dinosauriërs jou als een prooi zien in plaats van een jager. Wees dus slim en speel strategisch! Voordat je het weet eindig je in de maag van een grote dinosauriër.

  Met al deze wezens is er geen excuus om je fotocamera er niet bij te pakken. Je kunt helemaal los gaan met de verschillende mogelijkheden die photo mode biedt. De wereld is wonderschoon en hier kun je goed gebruik van maken. Wij konden Monster Hunter: World dan ook niet weglaten uit onze top 10 beste screenshots van 2018.

  Stefans02

  8. Far Cry 5

  Met je viervoeter aan je zijde reis je de wereld af. Ook als je in de problemen zit kun je rekenen op je trouwe metgezel. Deze Far Cry 5 screenshot laat het goed zien. De hond die je in de game vrij kunt spelen heet Boomer. Hij is de benodigde partner, want hij houdt beren op een afstandje en kan iemand met gemak ontwapenen.

  Naast Boomer kun je nog andere dieren vrijspelen, waardoor ze jou alle hulp geven die je maar moet hebben. Zo heb je een leeuw genaamd Peaches en een beer met de grappige naam Cheeseburger. Boomer blijft wel dé trouwe hond en dus een prima partner. Alhoewel het wel heel gaaf is dat de beer alles kapot maakt wat jij aanwijst.

  l a n g g i

  7. Hitman 2

  Terwijl je in de game de lichamen altijd moet verbergen, blijven ze voor dit screenshot eventjes liggen. Nadat het mooie plaatje genomen is moeten ze maar snel verdwijnen, voordat Agent 47 gezien wordt. Zijn missie is natuurlijk van belang, maar dan wel in stijl.

  Het is maar moeilijk ontsnappen aan zo’n moordmachine. Agent 47 moet en zal zijn doel behalen en dat laat dit screenshot wel duidelijk merken. Terwijl de lichamen aan de onderkant nog iets te zien zijn staat Agent 47 klaar om te doen waar hij goed in is. Vandaar dat dit wel één van de beste screenshots van 2018 is.

  SteamXO

  6. Call of Duty: Black Ops 4

  Dit is het soort screenshot waarbij ‘hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet’ het geval is. Er is van alles aan de hand op de achtergrond, maar ook de dingen op de voorgrond vertellen een hoop. De twee mensen rechts hebben bijvoorbeeld verschillende voorwerpen klaargezet om zichzelf zo goed mogelijk te kunnen verdedigen. Dankzij sommige details krijg je juist weer meer vragen, want tegen wie vechten ze eigenlijk?

  Al met al is er één ding dat toch wel het meest bijzonder is aan dit screenshot en dat is de onbeschadigde groene taxi tussen alle explosies.

  5. Assassin's Creed Odyssey

  Assassin's Creed Odyssey is het eerste spel in de reeks waarbij je kunt kiezen tussen een mannelijk of een vrouwelijk personage. Met Alexios of Kassandra volg je een persoonlijk avontuur dat jou over heel de map heen stuurt.

  De foto's laten duidelijk de schoonheden zien die je tegen kunt komen in de game. In dit screenshot is het even goed kijken, maar al snel zie je wat voor een enorme klim het geweest moest zijn om op het puntje van de pijl te komen.

  Op de achtergrond zie je schepen die voorbij varen. Ondanks dat het avond is, zie je tekenen van leven. De lichten geven duidelijk aan waar je dorpen of steden kunt vinden. Verder vind je ook rustigere plekken, zoals bovenop dit standbeeld. Het laat alleen maar zien wat voor een prachtige wereld het is en daarom is dit één van de beste screenshots van 2018. Welkom in Griekenland!

  4. Spyro Reignited Trilogy

  Het nostalgische gevoel is terug in Spyro Reignited Trilogy. Vuurspuwen is waar Spyro goed in is en dat laat hij zien in dit screenshot. Als hij zijn vijanden niet kan verslaan met vuur, gebruikt hij zijn hoorns. Spyro heeft in ieder genoeg trucjes in huis.

  Vliegen, springen, rammen en vuurspuwen doe je dan ook veel in de game. Je staat tegenover verschillende vijanden met ieder zijn eigen thema. Zo lijkt het er in dit screenshot op dat we richting het Wilde Westen gaan en dan hebben we het niet over Red Dead Redemption 2.

  M S K

  3. Marvel's Spider-Man

  De vriendelijke Spider-Man die we allemaal kennen heeft in 2018 zijn eigen nieuwe game gekregen. Marvel’s Spider-Man is alleen voor PlayStation te verkrijgen, maar de game deed het erg goed in 2018.

  Ook in Spider-Man kun je met de photo mode spelen. Spidey kan meerdere houdingen aannemen, zoals je ziet in dit screenshot. Hij zweeft door de stad en zorgt voor iedereens veiligheid, maar zo af en toe moet er ook een moment zijn om te genieten van het uitzicht.

  Austin_Bartels

  2. Red Dead Redemption 2

  Red Dead Redemption 2 is na jaren eindelijk uitgekomen. Het is daarom geen verrassing dat de game er prachtig uitziet. Er waren genoeg Red Dead Redemption 2 screenshots te vinden, maar geen één gaf een rilling zoals dit screenshot.

  Pas maar op in de donkere nachten, want veilig ben je niet. Wanneer het schemert en je met je paard naar je volgende bestemming loopt, moet je op je hoede zijn. Niemand weet wat het Wilde Westen van Red Dead Redemption 2 verborgen houdt. Vandaar dat dit screenshot één van de beste screenshots van 2018 is.

  1. God of War

  God of War heeft dit jaar Game Of The Year Award gewonnen. God of War streed met Red Dead Redemption 2 om de prijs, maar nam hem zelf mee naar huis. Uiteindelijk blijft God of War wel één van de beste games van 2018, dus was het logisch dat er mooie screenshots bij zouden zitten.

  Deze prachtige game kwam aan het begin vam 2018 uit en veroverde meteen de meeste harten. Kratos keert met deze game terug en gaat op reis met zijn zoon, Atreus. Kratos wil de laatste wens van zijn overleden vrouw vervullen en dat is het uitstrooien van haar as op een speciale plek. Tijdens de reis komen Kratos en Atreus verschrikkelijke monsters tegen. Het is een mooie open wereld waar genoeg te doen is.

  Beste screenshots van 2018

  Naast video's kunnen foto's ook de schoonheid van een game laten zien. Soms is een foto zelfs mooier: hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar de beste screenshots van 2018! Welke games van dit jaar vond jij het mooist?

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.