5 Mortal Kombat 11 DLC vechters die we in de game willen zien

  Met 25 vechters is het roster van Mortal Kombat 11 al best aardig gevuld. Na de release wordt de lijst al uitgebreid met Shang Tsung, maar er is genoeg ruimte voor nog meer uitbreiding. Daarom zetten in deze special 5 Mortal Kombat 11 DLC vechters die we in de game willen zien op een rij.

  5. Reptile

  De eerste Mortal Kombat 11 DLC vechter die we in de game zouden willen terugzien is Reptile. Het personage begint ooit als een mix tussen Scorpion en Sub-Zero die zijn naam te danken heeft aan zijn groene kleur. Hij is een klassiek personage dat eigenlijk niet mag ontbreken.

  In het nieuwste deel van de serie ligt de nadruk op tijdreizen, waardoor je veel met Reptile kan doen. In de oude games was hij gewoon een ninja. Later verandert hij in een met schubben bedekt dier. Deze verschillende versie kunnen in Mortal Kombat 11 allemaal terugkomen, dus hij is een perfecte kandidaat.

  4. Sindel

  Sindel is een belangrijk personage voor het verhaal van de Mortal Kombat serie. Ze heeft een connectie met bijna alle slechteriken uit de vechtgames. Daarnaast is ze ook de moeder van Kitana en vrouw van Shao Kahn. Laatstgenoemde komt al als DLC naar de game. Iedereen die de game vooraf bestelt, krijgt hem in de lijst.

  Het zou dan ook raar zijn als Sindel niet als DLC naar Mortal Kombat 11 komt. De toevoeging van de koningin van Edenia zou de game bijna een familie game maken. Shao Kahn, Kitana en Sindel van Outworld tegen Johnny Cage, Cassie Cage en Sonya Blade van Earthrealm zou het gevecht van de eeuw kunnen worden.

  3. Mileena

  Mileena is een van de favoriete personages van Mortal Kombat fans. Ze is gecreëerd door Shang Tsung als de waardige opvolger van Shao Khan. Aangezien beide vechters als uitbreiding naar de game komen, kunnen ze wel even stoppen op de bloederige halte waar Mileena zit te wachten.

  Mileena is voor Kitana wat Sub-Zero voor Scorpion is: een dodelijke rivaal. Het zou zonde zijn als je deze twee strijders niet tegenover elkaar kan zetten. Haar positie in onze Mortal Kombat 11 DLC vechters is dan ook een gegeven. Als iemand het verdient om naar de game te komen, is het Mileena wel.

  Warner Bros. Entertainment Inc

  2. It (Pennywise)

  De laatste games in de serie hebben allemaal een personage uit het horrorgenre. Mortal Kombat (2011) heeft Freddy Krueger en in Mortal Kombat X jagen Jason Voorhees en Leatherface je de stuipen op het lijf. In het Mortal Kombat 11 zouden wij graag Stephen Kings It (Pennywise) als DLC in het roster willen verwelkomen.

  Het monster staat weer volledige in de schijnwerpers dankzij de nieuwe films over het boek van King. It zou perfect in het rijtje van de voorgaande horrorpersonages passen. In zijn intro zou hij naar zijn tegenstander kunnen zwaaien met een afgehakte arm of eng om kunnen draaien met een rode ballon. Als Fatality kan hij je bijvoorbeeld meesleuren naar een riool om je daar helemaal af te maken.

  1. Spawn

  De hoogste notering in onze lijst met Mortal Kombat 11 DLC vechters die we in de game willen zien, gaat naar Todd McFarlanes Spawn. Het stripboekpersonage wordt in de wandelgangen al langer getipt als een perfect personage voor Mortal Kombat. Ed Boon, de mede-bedenker van de serie, is zelf groot fan van Spawn en plaagt fans al langer over een eventuele toevoeging aan het roster.

  Spawn heeft veel verschillende soorten krachten die hij goed kan gebruiken in zijn strijd tegen de andere vechters. Zo beschikt hij over teleportatie en energie manipulatie. Afgelopen december laat McFarlane op Reddit al iets los over Spawn. Volgens hem is het personage namelijk onderweg naar Mortal Kombat 11. Wij zouden hem met open armen ontvangen.

  Mortal Kombat 11 DLC vechters

  Dit was onze lijst met Mortal Kombat 11 DLC vechters die we graag in de game zouden willen zien. In onze Mortal Kombat 11 Preview kan je lezen wat we van de game verwachten. Mortal Kombat 11 is vanaf 23 april te koop voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Op 9 mei komt de game naar de Switch.

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.