Reageer en Win - Vrijkaarten Little & Dark Souls Trilogy

Article
vrijdag, 05 april 2019 om 13:00
xgn google image
In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op 3 keer 2 vrijkaarten voor de bioscoopfilm Little. Ook maken jullie kans op de Dark Souls Trilogy voor de PlayStation 4 met alle soundtracks op vinyl. Bekijk de video hieronder, waarin Rox uitlegt hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen!
In de Reageer en Win van vorige week gaven we 45 minuten VR Lasergamen weg voor 6 personen. Ook gaven we 4 codes weg voor de Mortal Kombat 11 beta. Rox laat weten wie er gewonnen heeft.
Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar [email protected]

Reageer en Win - Vrijkaarten Little & Dark Souls Trilogy

Deze week geven wij in samenwerking met Universal Pictures 3 keer 2 vrijkaarten weg voor de bioscoopfilm Little. Deze film is vanaf 11 april te zien in de bioscoop. In deze komedie krijgt Jordan Sanders, een meedogenloze bazin, de kans om haar tijd toen ze nog klein was her te beleven. Deze kans krijgt ze op het moment wanneer de druk van volwassenheid bij haar toeneemt en een meisje, dat ze had beledigd, wenste dat ze klein was. Jordan krijgt hulp van een overwerkte assistent April, om haar weer normaal te krijgen.
Daarnaast geven wij in samenwerking met Bandai Namco de Dark Souls Trilogy voor de PlayStation 4 en de soundtracks van de hele trilogie op vinyl weg. Dark Souls is een begrip op zich in de gaming wereld. De uitdagende en onvergeeflijke gameplay zijn hiervan de basis en in deze collectie kan je alle drie de delen van de serie achter elkaar beleven. Daarna kan je onder het genot van een goed glas whisky nagenieten met de muziek van de game.
De Dark Souls trilogy bevat:
  • Dark Souls Remastered
  • Dark Souls 2
  • Dark Souls 3
  • Alle DLC content van Dark Souls
Wil jij kans maken op een van deze te gekke prijzen? Kijk dan nu de video hierboven waarin Rox uitlegt hoe je deze prijs kan winnen.
Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).