Als deze Mortal Kombat 11 characters gaan jullie spelen

  Het is weer tijd om botten te breken en ogen uit te steken in Mortal Kombat 11. Nu dat de titel een paar dagen uit is hebben spelers alle karakters uit kunnen proberen. We vroegen jullie vorige week als welke Mortal Kombat 11 characters jullie als eerst gaan spelen. Lees hieronder de uitslag van de poll van vorige week.

  10. Cassie Cage

  Op nummer 10 van onze Mortal Kombat 11 characters staat Cassie Cage. De dochter van Johnny Cage en Sonya Blade maakt gebruik van verschillende vechtstijlen die ze allemaal van haar ouders heeft geleerd. Zo heeft zij de groene energie, die ze van haar moeder heeft gekregen tot haar beschikking en kan zij ook de verschillende vechtkunsten van haar vader gebruiken.

  Cassie Cage is naast een knap gezichtje ook een echte vechtersbaas. Ze maakt zelfs gebruik van de bekende nut punch, waar haar vader verschillende mannen onvruchtbaar mee heeft gemaakt. De toekomstige man van Cassie moet haar maar flink in de watten leggen als hij niet hetzelfde wil overkomen.

  9. Jax

  Op nummer 9 van onze Mortal Kombat 11 characters staat Majoor Jax. Met zijn mechanische armen komt iedere klap extreem hard aan. Nu beschikt Jax niet bepaald over de meest extreme magische krachten of tentakels die uit zijn rug komen, maar dat heeft hij ook helemaal niet nodig. Hij maakt dit allemaal goed met zijn brute kracht.

  Naast de familie van Cassie Cage heeft ook Jax een familieband in Mortal Kombat 11. Zijn dochter, Jacqui Briggs is namelijk ook van de partij. Beide beschikken over mechanische lichaamsdelen waarmee zij extreem rake klappen kunnen uitdelen.

  8. Kung Lao

  Op de achtste plaats van de Mortal Kombat 11 characters hebben jullie Kung Lao gezet. Kung Lao is één van de winnaars van het Mortal Kombat toernooi, maar legde het een tijd later af tegen Goro die zijn titel en ook zijn leven van hem stal. Als beste vriend van Liu Kang en lid van de White Lotus Society is Kung Lao een kracht om rekening mee te houden.

  Met zijn iconische hoed als wapen snijdt hij zo al zijn tegenstanders in stukjes. De fatality van Kung Lao heeft dan ook bijna altijd te maken met dit wapen. De ene keer smijt hij deze in de schedel van zijn tegenstander en de andere keer gebruikt hij deze als julienne-mes (Voor degene die geen 24Kitchen kijken, Julienne is het snijden van extreem dunne reepjes.)

  7. Shao Kang

  De zevende plek van onze Mortal Kombat 11 characters geven jullie weg aan Shao Kang. Het kwaad in levende lijve kun je dit karakter wel noemen. Zijn zoektocht naar totale werelddominantie leidt hem tot het opleiden van verschillende Mortal Kombat karakters. Zo heeft hij onder andere Kitana en Jade opgeleid tot dodelijke moordenaressen.

  In Mortal Kombat zijn er veel karakters die thuishoren in elkaars familie. Shao Kang is alleen niet een van deze karakters, aangezien hij wordt gehaat door bijna iedereen in de titel. Dat is ook niet moeilijk als je enige doel in het leven de wereld overnemen is.

  6. Kollector

  Als verzamelaar voor The Outworld Empire staat Kollector op nummer 6 van onze Mortal Kombat 11 characters. Doordat hij geboren was in armoede moest hij extreem zijn best doen om op te vallen bij leider Shao Kahn. Met verschillende moordlustige acties heeft hij zich steeds hogerop gewerkt in de hiërarchie van The Outworld Empire.

  Kollector zal er alles aan doen om zijn rijkdommen te verdedigen, ook al kost het iemand een arm of been, of zelfs allebei. Met zijn meerdere armen is Kollector een strijder om zo snel mogelijk te ontwijken. Als hij je eenmaal te pakken heeft is het dan ook oppassen om niet gestoken te worden door deze aanhangsels.

  5. Kitana

  De vijfde plaats van onze Mortal Kombat 11 characters gaat naar Kitana. Deze 10.000 jaar oude sluipmoordenaar is op zoek naar wraak voor haar overleden vader. Shao Kahn trouwde met haar moeder en vermoordde haar vader, waar zij later pas achter kwam. Kitana groeide op als de trouwe troonopvolger van Shao Kang, maar dit mocht niet zo zijn.

  In haar zoektocht naar wraak maakt zij gebruik van dodelijke waaiers die meer jouw kant opsturen dan alleen maar frisse lucht. Kijk maar uit als je deze waaier uitklapt, je kunt zomaar een aantal vingers missen hierna.

  4. Noob Saibot

  Op nummer 4 van de Mortal Kombat 11 characters staat Noob Saibot. Tijdens zijn leven kende we Noob Saibot als Sub-Zero, maar werd vermoord door Scorpion. Nadat Quan Chi hem weer tot leven bracht en hem de kracht van duisternis schonk ging hij door het ‘leven’ als Noob Saibot.

  Zijn naam is gebaseerd op de twee achternamen van de bedenkers van Mortal Kombat, Ed Boon en John Tobias. Als je Tobias Boon achterstevoren leest krijg je Noob Saibot. In Mortal Kombat 2 was er voor het eerst te spelen met Noob Saibot. Je moest hier 50 gevechten achter elkaar winnen om dit karakter vrij te spelen.

  3. Liu Kang

  Op de derde plaats van onze Mortal Kombat 11 characters staat Liu Kang. Als kampioen van de aarde en beste vriend van Kung Lao is ook Liu Kang een lid van de White Lotus Society. Net als Kung Lao is Liu Kang opgestaan uit de dood en beschikt hij hierdoor over verschillende speciale krachten in Mortal Kombat 11.

  Zo kan hij een gigantische vuurdraak oproepen om al zijn vijanden op te vreten en schiet hij vlammende schedels uit de palm van zijn hand. Nadat Shang Tsung al zijn vrienden had vermoord, inclusief Kung Lao ging hij op zoek naar wraak en vermoorde uiteindelijk Shang Tsung en werd hierdoor kampioen van de aarde.

  2. Scorpion

  Op de tweede plaats van de Mortal Kombat 11 characters staat Scorpion. Scorpion is één van de meest iconische karakters in de Mortal Kombat-franchise en is ook een van de meest gevaarlijke personages. Met zijn verschillende wapens, zijn kracht over vuur en iconische tekst ‘Get Over Here!’ is Scorpion een gevaarlijke tegenstander.

  Nadat Quan Chi zijn hele familie en clan had uitgemoord ging Scorpion op pad om wraak te nemen op de boze tovenaar. Eenmaal nadat hij Quan Chi had vermoord richtte hij een nieuwe Shirai Ryu op om wraak te nemen voor mensen die dat niet meer zelf konden.

  1 Sub-Zero

  Op nummer één van onze Mortal Kombat 11 characters staat Sub-Zero. Jullie hebben gestemd en dit is het karakter waarmee jullie als eerste zullen gaan spelen. Naast Scorpion is Sub-Zero het meest bekende personage uit Mortal Kombat. Als aartsrivaal van Scorpion maakt hij gebruik van verschillende ijzige krachten om zijn vijanden mee te vermoorden.

  Van zijn aanwezigheid krijgen zijn tegenstander al koude rillingen, al is dat niet alleen omdat hij een Cryomancer is, maar ook omdat hij een extreem gevaarlijke vechter is. Koukleumen zullen het niet zo snel kunnen vinden met Sub-Zero, maar waarschijnlijk overleef je het toch niet lang genoeg als je eenmaal in zijn buurt bent.

  Deze Mortal Kombat 11 characters gaan jullie gebruiken

  Het volledige roster van Mortal Kombat 11 bestaat natuurlijk uit veel meer personages dan alleen deze lijst, maar jullie hebben aangegeven dat jullie eerst als deze personages zullen gaan spelen. Misschien stond jouw favoriete karakter er niet tussen? Laat ons weten in de comments hieronder als wie jullie dan gaan spelen. Mortal Kombat 11 is nu uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Vanaf 9 mei is de titel ook te spelen op de Nintendo Switch.

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.