Fortnite/Avengers crossover - 5 dingen die wij willen zien

  Een slimme zet van Epic Games. Combineer de twee populairste dingen van het moment en je hebt gegarandeerd succes. Vorige jaar lukte het ze ook, dus waarom nu niet? Hier de 5 dingen die wij willen zien in de crossover tussen Fortnite en Avengers: Endgame.

  Epic Games

  5. Wapens uit de Marvel films

  Op sociale media heeft Epic Games al geteased dat onder andere het schild van Captain America, Thors nieuwe bijl Stormbreaker en de laserschietende handen van het pak van Iron Man naar de game komen. Het is niet duidelijk of deze wapens alleen beschikbaar zullen zijn in een bepaalde game-modi of tijdelijk als reguliere wapens naar het spel komen.

  Aangezien bijna alle Marvel superhelden ook unieke wapens hebben, zijn er eindeloze mogelijkheden voor deze crossover. Denk maar aan Spidermans webschieters, Hawkeye’s boog, Bucky’s arm en natuurlijk de Infinity Gauntlet.

  Marvel Entertainment

  4. Een nieuw vliegtuig

  Sinds kort is het mogelijk om in een vliegtuig het Pleasant Park of de Salty Springs vanuit de lucht te bewonderen. De mogelijkheid om te kunnen vliegen, biedt ook voor de Fortnite/Avengers crossover veel interessante mogelijkheden.

  Hoe tof zou het zijn om in een mini versie van het schip van de Guardians of the Galaxy door de wolken van de Battle Royale map te suizen en de strijd aan te gaan met de andere vliegtuigen? Het schip van de Guardians, ook wel de Benatar genoemd, lijkt een grote rol in Endgame te spelen. Met zijn lasers en coole uiterlijk zou het een leuke toevoeging aan Fortnite kunnen zijn.

  Universal Pictures

  3. Emotes gebaseerd op Marvel superhelden

  Naast unieke wapens en outfits hebben de Marvel superhelden ook eigen kreten en karakteristieke bewegingen. De bekendste hiervan is natuurlijk de ‘Hulk Smash’ die perfect zou zijn als Fortnite emote.

  Andere voorbeelden zijn typische Marvel zinnetjes als ‘by Odin’s beard’ of ‘Avengers Assemble’. Er zou ook een Star Lord -achtig dansje toegevoegd kunnen worden of een emote die ‘The Snap’ uit Infinity War nabootst.

  Marvel Entertainment

  2. Fortnite skins met een Avengers thema

  Fortnite staat bekend om zijn gekke skins. Zo is er bijvoorbeeld een banaan- en skelet skin. Voor dit Fortnite/Avengers crossover evenement zijn er talloze mogelijkheden voor skins met een Avengers Endgame thema. Hoe vet zou het zijn om Captain America, Iron Man, Rocket Raccoon en Black Widow over de Battle Royale map te zien rennen?

  In de tweede trailer voor Avengers: Endgame zagen we hoe onze helden allemaal hetzelfde witte pantser droegen. Dit witte pak zou een leuke Fortnite skin kunnen zijn en goed passen bij de film. Vooral omdat de pakken belangrijk voor het verhaal lijken te zijn.

  1. Een nieuwe Avengers game-modus

  Vorig jaar bracht de crossover tussen Fortnite en Avengers: Infinity War ons een fantastische game-modus genaamd Infinity Gauntlet. Spelers konden door de Gauntlet op te pakken veranderen in Thanos en met allerlei speciale aanvallen het de andere spelers knap lastig maken.

  Hopelijk pakt Epic Games dit jaar net zo groot uit en komt er een nieuwe game-modus die de vorige misschien wel weet te overtreffen. In deze game-modus zouden spelers bijvoorbeeld kunnen veranderen in de Avengers om met al deze verschillende superkrachten tegen Thanos te vechten.

  Dit waren de 5 dingen die wij willen zien in de Fortnite/Avengers crossover

  Het crossover evenement komt morgen tegelijkertijd met de release van Avengers: Endgame in Amerika naar Fortnite toe. Welke nieuwe dingen met een Avengers thema wil jij allemaal in deze update zien en vond jij de crossover tussen Marvel en Fortnite vorig jaar ook zo leuk? Laat het ons weten in de reacties!

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.