10. Cassie Cage, Sonya Blade en Johnny Cage - de familiereünie

Drie karakters die voorkomen in het Mortal Kombat 11 roster behoren tot een liefdevol gezin dat iedereen in elkaar beukt. Liefdevolle moeder Sonya Blade, vader Johnny Cage en hun dochter Cassie Cage. Deze moordmachines zijn alleen niet het standaard gezinnetje, maar dat had je waarschijnlijk al gemerkt.

Sonya had een hoge functie in het leger en Johnny is een mislukte acteur die zichzelf hoog heeft zitten. Samen wisten deze twee tegenpolen een relatie te krijgen en uiteindelijk vond er zelfs een huwelijk plaats waaruit een kind voort is gekomen: Cassie Cage. Deze drie karakters hebben allemaal unieke skills die goed van pas kunnen komen. Sonya kan door middel van een soort roze energie haar tegenstanders aanvallen en Johnny beheerst verschillende vechtkunsten zoals bijvoorbeeld karate.

Cassie heeft een mix de vechtstijl van beide ouders. Ze kan bijvoorbeeld groene energie gebruiken om haar tegenstanders aan te vallen dankzij haar moeder, maar weet het ook voor elkaar te krijgen om dankzij haar vader te beschikken over een aantal toffe vechtkunsten. Ze heeft bijvoorbeeld de nut punch van Johnny Cage geleerd om haar tegenstanders flinke pijn toe te bedelen.