De mooiste Ierse hotspots in Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids

  Wat een plaatje zeg! Assassin’s Creed Valhalla is een lust voor het oog en de nieuwe Ierse gebieden die met Wrath of the Druids zijn toegevoegd zijn daar geen uitzondering op. Wij zetten de vier mooiste Ierse hotspots in Assassin's Creed Valhalla Wrath of the Druids voor je op een rijtje.

  In de open-world game van Ubisoft is het ontdekken van prachtige locaties minstens zo belangrijk als het daadwerkelijk vinden van schatten. Sommige fans noemen de hotspots zelf de onzichtbare schatten uit de game en daar sluiten we ons volledig bij aan. Deze vier plekjes moet je dan ook zeker bezoeken in Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids, want misschien word je naast een toffe nieuwe achtergrond voor je telefoon wel beloond met geheime voorwerpen van de kaart!

  Dublin

  We trappen af in de Ierse hoofdstad, Dublin. Het prachtige kustdorpje heeft namelijk een fantastische visa in de vorm van de kustlijn. De zogeheten Dublin Bay Biosphere zit namelijk gewoon in Assassin’s Creed Valhalla verwerkt. Het enige wat je hoeft te doen is buiten de stad te treden aan de oostelijke zijde en je komt aan bij het water.

  In de game raden we aan om vanaf de Kilchrist Waypoint een foto te maken van het gebied, waarna je de kust het beste ook nog even af kunt struinen. Vanaf de Waypoint heb je namelijk een mooi uitzicht over heel Dublin, terwijl je ook nog eens een fast travel punt ontgrendelt. Vanaf de kust zelf kun je de prachtige, virtuele natuur uit de 8e Eeuw aanschouwen.

  Rathdown

  Een stukje boven Dublin komen we uit bij de tweede locatie die je niet mag missen in Ierland. Het betreft de plaats Rathdown die in de game te vinden is. Het is een Tradepost in de game, maar deze plek draagt buiten de virtuele wereld een andere naam. De imposante locatie heet namelijk Newgrange.

  Dit is misschien wel het bekendste monument van heel Ierland en stamt al uit 3200 voor Christus. Daarmee is de tempel ouder dan de piramides in Egypte. Het is dan ook een locatie die je absoluut moet bezoeken in Assassin’s Creed Valhalla’s eerste uitbreiding.

  Ben Bulben

  In Iederland is misschien wel één van de mooiste hotspots om te bezoeken de bijzonder gevormde berg. Deze heet Ben Bulben en ligt in het westen van Ierland. In Wrath of the Druids is de locatie virtueel gemaakt en deze is eigenlijk al vanaf de kaart te zien.

  Als je hier eenmaal aankomt zie je ook dat er weer een uitdaging te vinden is, want je moet stenen stapelen. De Cairn-challenge levert je dan ook weer een power level op en is het ook waard om te doen. Mocht je gefrustreerd raken van de puzzel, kun je altijd nog even een stapje terugnemen om de schoonheid van de locatie te aanschouwen.

  Giant’s Causeway

  We sluiten af met één van de meest epische locaties in de nieuwe uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla. Het betreft het meest noordelijke plekje van Ierland, waar Giant’s Causeway ligt. Het plekje is gemakkelijk te herkennen aan de het opvallende terrein. De grond is namelijk gemaakt van stenen pilaren die gevormd zijn door vulkanische restanten.

  Dit is dan ook in de game gebruikt als het strijdtoneel van één van Thorgest's Crew op je wacht. Eivor moet het in de game opnemen tegen deze gespierde vikingen om een speciale Armor te krijgen, namelijk de Dublin Champion Armor. Dit is toevallig ook één van de Armor Sets die we je aanraden om te halen in de game, waarvoor we een hele gids hebben gemaakt voor je!

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.