Top 5 mooiste game dekbedden - Gamen in je dromen

  Er bestaan dekbedden in alle soorten en maten, maar wij zijn vooral geïnteresseerd in de mooiste game dekbedden. Want wat is er nu beter dan een dekbed met je favoriete game personages? In deze special zetten we er vijf voor je op een rijtje.

  5. Mario

  Dit Super Mario retro game dekbed is erg kleurrijk en ziet er super cool uit. Op het dekbed zijn de bekende personages Mario en Luigi uit de Mario franchise van Nintendo te zien. Daarnaast zien we in de gekleurde hokjes de power-ups uit Mario die we ook allemaal kennen: de Super Mushroom en de Super Star. Het game dekbed is eenpersoons, 100 procent van microfiber en voor 19,99 euro te bestellen in Characters Mania.

  De Mario franchise is waarschijnlijk de meest succesvolle franchise afkomstig uit het Nintendo kamp. Het eerste Mario spel uit de serie heette Mario Bros. en werd in 1983 uitgebracht voor arcade machines. Natuurlijk kennen we ook allemaal de Mario Kart spellen, maar er bestaan enorm veel Mario games, denk bijvoorbeeld aan Mario Galaxy, Super Mario Bros. of Mario & Sonic op de Olympische Spelen. De nieuwste game uit de Mario serie is Mario Kart 8 Deluxe en werd deze week uitgebracht voor de Nintendo Switch.

  Er is ook al een nieuwe game gepland in de Mario serie van Nintendo, Super Mario Odyssey. Deze game speelt zich voor het eerst af in de 'echte' wereld. Super Mario Odyssey komt uit voor de Nintendo Switch aan het einde van 2017. Tot die tijd zullen Mario fans het dus met de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe moeten doen.

  4. League of Legends

  Op dit game dekbed zijn in een honingraat ontwerp alle 128 champions uit de populaire game League of Legends te zien. Dit dekbed is beschikbaar in kingsize, queensize en full formaat via Society 6. Het dekbed kost, afhankelijk van het formaat, tussen de 94 en 132 euro. Het game dekbed is met de hand gemaakt en bestaat voor 100 procent uit microfiber.

  League of Legends is een online battle arena game en is ontwikkeld door Riot Games. De game kwam op 27 oktober 2009 uit voor de PC. In League of Legends bestuur je een champion waarmee je de strijd aangaat tegen andere spelers. Het doel in elk potje is om de nexus van de tegenstander te vernietigen, maar er bestaan ook andere modi waarin er een ander doel is.

  3. Assassin's Creed

  Dit dekbed van de bekende Assassin's Creed franchise ziet er erg tof uit. In een mooie rood-zwarte kleurencombinatie staat het Assassins logo er super groot op. Ook het motto van de Assassins, "Everything is true, Nothing is permitted", is in grote letters op het dekbed te zien. Dit dekbed is ook in drie formaten te krijgen en kost afhankelijk daarvan tussen de 94 en 132 euro.

  De Assassin's Creed franchise is ontwikkeld door Ubisoft en de eerste game uit de serie kwam in 2007 uit voor de PS3, Xbox 360 en PC. In de Assassin's Creed games herleef je de herinneringen van een voorouder en moord je je een weg door allerlei belangrijke periodes uit de geschiedenis van de mensheid. Denk bijvoorbeeld aan de kruistochten, de Renaissance of de Franse revolutie. Er is ook een film van Assassin's Creed en naar verluidt komt er ook een serie over de franchise op Netflix aan.

  De nieuwste game uit de Assassin's Creed serie heet Syndicate en speelt zich af in Londen tijdens de Industriële revolutie. Het aankomende deel uit de serie gaat naar verluidt Empire heten en speelt zich af in het oude Egypte. Opvallend is dat de makers van Ubisoft met deze game weer ver terug de tijd in gaan, terwijl de games voorheen juist steeds minder ver de tijd in gingen.

  2. Crash Bandicoot

  Dit dekbed in een Crash Bandicoot thema vinden we enorm tof. Op het dekbed is het Aku-Aku masker uit de Crash Bandicoot serie te zien. Dit masker kreeg je door kisten te slopen en als je dit drie keer achter elkaar deed, kon je tijdelijk niet doodgaan. Ook dit game dekbed is weer in drie formaten te krijgen en gaat wederom een aanslag zijn op je portemonnee, het kost namelijk tussen de 94 en 132 euro.

  De games uit de Crash Bandicoot franchise zijn ontwikkeld door Naughty Dog en de eerste game uit de serie kwam in 1996 uit voor de PlayStation. Tussen toen en 2010 kwamen er nog 17 Crash Bandicoot games uit, maar daarna was het een tijdje stil rond de franchise.

  Dit veranderde toen de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy werd aangekondigd voor de PS4. Dit is een remaster van de eerste drie games uit de Crash Bandicoot serie: Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back en Warped. De N. Sane Trilogy komt op 30 juni uit en wordt een PS4 exclusive.

  1. Horizon Zero Dawn

  Dit toffe game dekbed hoort bij de nieuwe game Horizon Zero Dawn, die op onze eigen bodem geproduceerd is. Op het dekbed is het silhouet van het hoofdpersonage Aloy te zien. Ze kijkt naar de silhouetten van twee Grazers en twee Tallnecks in de verte. Ook dit game dekbed kost je een rib uit je lijf, het kost namelijk tussen de 94 en 132 euro.

  Horizon Zero Dawn is ontwikkeld door Guerrilla Games en werd op 1 maart uitgebracht voor de PS4. De game speelt zich af in een toekomst waarin machines over de wereld heersen. In de game neem je de rol van Aloy op je en probeer je erachter te komen waar al die machines nou vandaan komen. Door quests te voltooien, je personage te upgraden en machines te slopen kom je verder in de game en word je steeds sterker.

  Bewapend met je pijl en boog en speer trek je ten strijde tegen de machines. Je kunt ook machines overnemen om ze voor jou te laten vechten of om erop te rijden. Met de focus scan kun je mensen opsporen en de zwakke plekken van machines snel identificeren. Door items te craften en je skills te upgraden wordt Aloy steeds sterker en kan ze steeds sterkere en grotere machines aan.

  Mario Kart 8 Deluxe

  Verkijgbaar vanaf 28 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.