Top 8 leukste League of Legends game modes

8. Black Market Brawlers

De Black Market Brawlers spelmodus is maar een keer in League of Legends voorgekomen en dat zal kunnen verklaren waarom het helemaal onderaan deze top 8 leukste League of Legends speltypes staat. Deze speciale modus werd beschikbaar gesteld als wending in een evenement genaamd "Burning Tides", waarbij het personage Gangplank zogenaamd dood ging.

Black Market Brawlers was een klassieke 5 tegen 5 match op de originele Summoner's Rift map, maar dan met een twist. Met het verslaan van grote monsters of spelers kon je munten verdienen, Krakens genaamd. Deze Krakens kan je vervolgens gebruiken om vier verschillende zonder eenheden aan te schaffen die je helpen om de eindstreep te behalen. Ook kon je een aantal unieke voorwerpen bemachtigen.

De helpende maatjes kwamen in de vorm van een soort snelle wolven, schildpadden met kanonnen op hun rug, een obscure vliegende octopussen en golems die golden als tanks. Al deze monsters waren up te graden tot enorme bruten, wat zorgde tot een nieuw gevaar om rekening mee te houden.