Max Verstappen al bijna in Zandvoort: zo bereid je je voor

Article
zaterdag, 28 augustus 2021 om 15:00
rsz vr 191116 bragp487951f1585049969
Of je nu wel of niet van de partij bent in Zandvoort het eerste weekend van september: Stiekem zijn we allemaal een beetje Max Verstappen-fan, nietwaar? Om je echt voor te bereiden op de Formule 1 wedstrijd nemen we nog even wat content met je door die je over Max kunt bekijken.

Netflix: Drive to Survive

Inmiddels staan er drie seizoenen op Netflix van Drive to Survive, met tien afleveringen per keer. De serie volgt op spectaculaire wijze de Formule 1 sport en iedereen die daarbij komt kijken. Dat houdt in de courreurs, de teams, de bazen en mensen die belangrijk zijn voor de coureurs. Zo komt in één van de seizoenen bijvoorbeeld de historie aan bod van Albons moeder. Wie? Max Verstappens oude teamgenoot.
Hoewel sensatie de boventoon voert in de gehele serie en soms er één groot knip-en plakfestijn van is gemaakt om dingen spannender te maken, is het wel zo dat je door deze drie seizoenen een hoop te weten komt over de sport en de courreurs. Wel is het opvallend dat Max in de loop der tijd steeds minder aanwezig is in de serie.. en dat terwijl hij steeds beter is gaan rijden.
rsz uf1d unit 11414f1626704096

Videoland: Grand Prix Zandvoort

Deze vierdelige documentaire serie gaat niet per se over Max, maar wel over Zandvoort. En dat is natuurlijk reuze interessant! Want daardoor kom je meer te weten over de Zandvoort geschiedenis. Hoe tof is dat?! Het gaat om vier korte afleveringen van nog geen half uur per keer, maar dat maakt het niet boeiend om naar te kijken. Het gaat om de volgende vier afleveringen:
  • Een droom wordt werkelijkheid
  • Een gouden tijdperk
  • De prijs van de roem
  • Verleden krijgt toekomst
max verstappenf1646128781

De Toekomst: Vervolg op Whatever it Takes

Eigenlijk was er nog een documentaire die je had moeten zien, maar helaas is deze niet meer beschikbaar. Het gaat om Whatever it Takes, een driedelige serie die Max speciaal in samenwerking heeft gemaakt met Ziggo. Het is tevens de serie waarin we het meest over Max te weten komen, over zijn verleden als Kartbaan-racer tot aan de man van nu, alsook de invloed die zijn vader gehad heeft. Hoewel die serie niet meer te bewonderen is, is wel al duidelijk geworden dat er een vervolg in de maak is.
Maar voor het zover is, is het aftellen geblazen naar begin september. Wat gaat Max doen op het klassieke circuit van Zandvoort?!

Populair Nieuws