Kijktip: F1 docu Grand Prix Zandvoort op Videoland!

News
vrijdag, 03 september 2021 om 11:00
drive to survive s2 gaslyf1614159917
Nog even wachten en dan is het eindelijk zover: F1 keer terug naar Nederland! Als voorbereiding hebben we een mooie kijktip, namelijk de documentaire Grand Prix Zandvoort op Videoland!
De Grand Prix van Zandvoort is lange tijd een vaste prik geweest in de Formule 1. De race in Nederland is namelijk al voor het eerst georganiseerd in 1952, maar daar kwam in 1985 een einde aan. Dat jaar was het voor het laatst dat de zogeheten ‘Grote Prijs van Nederland’ werd gehouden.
Maar over een week is het weer zover. Dan keert de Formule 1 na al die jaren weer terug naar Nederland, op het circuit van Zandvoort. Om F1-fans goed voor te bereiden voor de langverwachte race, hebben we een mooie kijktip voor je, namelijk de documentaire Grand Prix Zandvoort op de populaire streamingdienst Videoland.

Documentaire over GP Zandvoort

De documentaire is speciaal is het leven geroepen voor de aankomende Grand Prix. In vier afleveringen van ongeveer 20 a 25 minuten worden verschillende aspecten van de race in Zandvoort onder de loep genomen. Het begint allemaal bij het prille begin van een uniek circuit en eindigt natuurlijk met een vooruitblik op de iconische terugkeer naar Nederland en het succes van Max Verstappen.
Wil je dus alles te weten komen over de Nederlandse F1 race en de historie van het circuit Zandvoort, dan mag je de documentaire op Videoland niet missen!