Maffe Maandag - Cocaïne in Xbox 360 en Portal taart

Article
maandag, 07 mei 2012 om 19:00
xgn google image
Ajax is kampioen! Sorry, maar daarmee wil ik toch echt de Maffe Maandag mee beginnen. Het spijt me, liefhebbers van PSV en Feyenoord, maar ik wil dolgraag even melden dat mijn vakantie mede door Ajax een hele fijne was. Maar goed. Dat is het dan ook. Het zou immers behoorlijk vervelend zijn als ik de komende vijf alinea’s nog over het superieure elftal van Ajax heb. Dat kan ik jullie niet aandoen. Daarom snel overschakelen naar de échte Maffe Maandag.
Het is weer een boeiende week geweest. Met pieken en dalen. Er is veel gebeurd. Veel aankondigingen, veel opmerkelijk nieuws. Op het gebied van grappig nieuws is er echter niet heel veel gebeurd, maar gelukkig is er hier en daar nog wat gaande geweest. Daarom heb ik een verhaal en een mooi kunstwerkje voor je. Eerst even het verhaal.
Een verhaal met een moraal. Iets waar je van moet leren. Een don’t try this at home kids. Zoiets. Het gaat over drugs. Kijk, in Nederland is dat momenteel een heet onderwerp. Nou ja, soft drugs dan. De wietpas. Met de invoering van de wietpas in Limburg en Noord-Brabant is ons land echt naar de klote? Waarom? Omdat het nu illegaal voor buitenlanders is en dus meer mensen op straat gaan dealen. Dat zorgt voor concurrentie, waardoor de drugsdealers het liefst elkaar willen doodschieten. Het resultaat? Veel doden. Pas maar op!
Maar het volgende heeft eigenlijk niets met de wietpas te maken. Ik wilde alleen even mijn mening verkondigen. Het gaat over hard drugs. Keiharde cocaïne. In de Verenigde Staten. Maar wat heeft het met games te maken? Veel. Van cocaïne kun je bijvoorbeeld meer intensief gaan gamen, maar ook helemaal naar de klote gaan. Het hangt er vanaf hoe je het neemt, natuurlijk.
Ook met dat heeft het echter niet te maken. Het heeft te maken met de Xbox 360. Cocaïne is wit; de originele Xbox 360 ook. Dat kan geen toeval zijn! Dat dacht Carlos Valenzuela ook, toen hij zijn cocaïne op een zeer interessante manier wilde vervoeren. In zijn Xbox 360 namelijk. Alleen is hij niet zo slim geweest.
Ten eerste, waarom vergeet je af te slaan bij een afslag? Ten tweede, waarom ga je zo zenuwachtig doen? Ten derde, waarom zet je je doos met onder andere die Xbox 360 met cocaïne erin naast je en niet in de kofferbak? Dat is dus gebeurd bij deze man. Daarom dat de politie al snel doorhad dat deze man iets bij zich had. Dus, wat is de les voor de volgende keer? Niet je cocaïne in je console stoppen. Dat werkt gewoon niet. Blijkbaar.
Portal taart
Ben je bijna jarig? Is er iemand binnen jouw kring bijna jarig? Ben je vandaag jarig? Was je gisteren jarig? Ben je volgend jaar pas jarig? Nou, in dat geval heb ik goed nieuws voor je. Er is namelijk taart waar je trots op kunt zijn. Tot nu toe word ik enkel blij van appelkruimeltaart van de HEMA, maar daar is vandaag verandering in gekomen.
Een echte Portal taart. Daar heb ik jarenlang op gewacht. Eindelijk is ‘ie er. Maar potjandorie, er staat geen recept bij. Terwijl ik dat zo graag wil. Ik wil zoiets namaken. Voor mijn toekomstige vrouw. Of toekomstige ex. Of mijn toekomstige vriendin. Of gewoon iemand.
Weet je hoe tof het onderstaande plaatje eruit ziet? En weet je hoe lekker het er uitziet? Het is overigens geen goed idee om die LED-lampjes op te weten, maar volgens mij heeft de gemiddelde XGN-lezer een aardig hoog IQ. Dus dat zal wel goedkomen. Aan jullie overigens de taak om het recept te vinden. Ik. Wil. Het. Weten.

Populair Nieuws