Populaire serie The Boys krijgt er nog een seizoen bij

News
dinsdag, 14 mei 2024 om 18:00
the boys seizoen 4f1708679226
Amazon is voorlopig niet klaar met The Boys. Het bedrijf heeft namelijk het vijfde seizoen van de populaire serie groen licht gegeven, nog voordat seizoen 4 is uitgezonden.
De gouden eeuw van superhelden lijkt een beetje voorbij voor Marvel en DC. Waar de MCU-films bijvoorbeeld een aantal jaar geleden legers aan fans naar de bioscoop wisten te trekken, vallen de laatste films flink tegen qua bezoekersaantallen. Waar Avengers: Endgame bijvoorbeeld een box office-opbrengst had van maar liefst 2,7 miljard dollar, draaide The Marvels zelf verlies met een omzet van 206 miljoen dollar.
Die dalende populariteit geldt alleen niet voor The Boys, de original serie van Amazon Studios waarin superhelden niet zo heroïsch zijn als in de stripboeken en films. Er zijn zelfs twee spin-off series gemaakt in de vorm van Gen V en de animatieshow The Boys Presents: Diabolical.
Met name eerstgenoemde was een groot succes. Amazon heeft die serie al snel verlengd voor een tweede seizoen, al zal de productie langer duren vanwege het overlijden van acteur Chance Perdomo.
En ook The Boys wordt nu veel vertrouwen gegeven door het bedrijf. Amazon heeft namelijk bekendgemaakt dat de populaire een vijfde seizoen zal krijgen, zo meldt IGN. Showrunner Eric Kripke laat in een verklaring weten dat hij niet kan wachten om nog meer afleveringen van The Boys te maken.

“The Boys zou wel eens de beste baan kunnen zijn die ik ooit zal hebben. In welk ander programma kan ik schrijven over politiek, kapitalisme, familie en exploderende genitaliën, maar niet in die volgorde. De cast en crew zijn Sony Pictures Television en Amazon MGM Studios zeer dankbaar voor de kans om dit verhaal nog een seizoen te vertellen.”

- Eric Kripke

Eerst nog tijd voor seizoen 4

Voordat seizoen 5 zal verschijnen op Prime Video, is het eerst nog tijd voor het vierde seizoen. Amazon heeft er zoveel vertrouwen in, dat de show al een nieuw seizoen heeft gekregen voordat seizoen 4 is verschenen.
Gelukkig hoeven we daar niet meer lang op te wachten. Het vierde seizoen verschijnt namelijk op 13 juni met de eerste drie afleveringen. Vervolgens zal elke week een nieuwe aflevering beschikbaar worden gemaakt, met de verschijning van de seizoensfinale op 18 juli.
The Boys (2019) - Season 1 Image
The Boys (2019) - Season 1
EUR24.99
Op voorraad
Koop op bol.