Top 7 leukste Ghost in the Shell social media berichten

Article
donderdag, 30 maart 2017 om 17:33
xgn google image
Ghost in the Shell, gebaseerd op een Japanse anime, draait eindelijk in de bioscoop. Veel mensen hebben het erover en dat heeft enkele leuke reacties opgeleverd. Wij hebben op Twitter en Instagram enkele berichten verzameld en brengen nu voor jullie de top 7 leukste Ghost in the Shell social media berichten.
Ghost in the Shell is een film waarin technologie zover ontwikkeld is dat bijna iedereen half cyborg is. Major Motoko, gespeeld door Scarlett Johansson, is het hoofdpersonage en haar hersenen, geest en ziel worden overgeplaatst in een robot. Hierdoor kan zij opeens veel toffe dingen doen die voorheen onmogelijk leken. Je kunt er alles over lezen in onze Ghost in the Shell recensie.
Ghost in the Shell belooft veel goeds en nu de film in de bioscoop draait kun je zelf ervaren of deze film iets voor jou is. Check voordat je naar de bios gaat wel eerst even deze top 7 van de leukste Ghost in the Shell social media berichten!

7. Ghostbusters in the Shell

Door veel Twittergebruikers is de link met Ghost in the Shell en de Shell tankstations snel gelegd. Dat heeft een aantal leuke reacties opgeleverd. Een van die reacties is van het Twitter kanaal van Pathé. De bioscoopketen postte eerder vandaag een korte video met het bekende geestengezicht van Ghostbusters bij een tankstation.
108672

6. Futuristische technologie uit Ghost in the Shell

Ghost in the Shell speelt zich af in de toekomst en er is qua robotica veel gaande. In de trailers heb je vast wel gezien hoe veel personages robotische kenmerken hebben. Weta Workshop is zover gegaan om een volledig skelet te maken door zo'n 2400 onderdelen uit een 3D printer te halen. De video waarin het skelet is te zien wordt gepresenteerd door Adam Savage, bekend van Mythbusters.
108674

5. Average Rob is droevig

Average Rob is een doorsnee man uit België. Hij post regelmatig iets op social media waaruit blijkt dat hij behoorlijk middelmatig is. De release van Ghost in the Shell is zijn reden geweest om de set van de film te bezoeken. Hij was alleen niet zo blij toen iemand zijn rubberen eend afpakte.
108676

4. Boo in the Shell

We gaan weer terug naar het tankstation voor de nummer 4 van de leukste Ghost in the Shell social media berichten. Een ander bekend spookje is ook opeens verschenen bij de Shell. Boo, uit de Mario games, heeft ondanks zijn verlegenheid een flinke dosis humor. Hij ziet er in ieder geval trots uit met zijn verwezenlijking van deze grap.
108677

3. Ghost in the Westworld

Ghost in the Shell heeft best wel wat gemeen met de televisieserie Westworld. Ook hier worden er robots gemaakt en dat was voor Metroid24242 genoeg reden om een crossover te maken tussen de twee. In de video van de tweet zie je het proces van robots maken in Westworld, met daaronder de muziek van Ghost in the Shell. Het resultaat is zo cool dat we deze tweet op de derde plaats hebben gezet in deze top 5 van de leukste Ghost in the Shell social media berichten.

2. Ghost in the Shell cosplay

Het duurt nooit lang voordat er een fantastische cosplay opduikt tijdens de release van een grote film. Ghost in the Shell is geen uitzondering en daarom kunnen we genieten van de cosplay van Elena Samko. Zij postte op haar Instagram account een foto van haar cosplay als Major Motoko. Zo een goede cosplay kan echt niet missen in onze lijst met de leukste Ghost in the Shell social media reacties.
108683

1. Ghost in the Ring

Het leukste Ghost in the Shell social media bericht is wederom een visuele grap. Iemand uit Thailand heeft de poster van Ghost in the Shell een makeover gegeven met Samara uit The Ring erbij. Natuurlijk speelt het tafereel zich wederom af bij een Shell tankstation. Juist omdat er in deze poster zoveel is nagedacht over details staat deze tweet op nummer 1 in onze lijst van de leukste Ghost in the Shell social media reacties.