Wat is de beste game van 2017 tot nu toe volgens jullie? [poll]

  De eerste drie maanden van het jaar zitten er bijna op. Zonder te overdrijven kunnen we zeggen dat dit een van de beste periodes ooit was voor games. De ene na de andere topper vloog voorbij. Wat vinden jullie de beste game van 2017 tot nu toe?

  Je hoeft de komende maanden niet meer buiten te komen, want er zijn genoeg games verschenen in 2017 om de rest van het jaar binnen te blijven en te gamen. Alleen The Legend of Zelda Breath of the Wild is al genoeg om 50 uur op de teller te krijgen. En dan heb je nog games als Horizon Zero Dawn en NieR Automata die ook ontzettend goed scoorden.

  2017 is ook het jaar dat veel Japanse games hoge ogen werpen. Denk aan Yakuza 0 (Rox raakt niet uitgepraat!) dat in januari al uitkwam of Nioh, de game van Team Ninja. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

  Feit blijft dat de eerste maanden van 2017 ontzettend goede games opgeleverd hebben. Nou resteert er nog maar één vraag: Welke is het beste? Die vraag mogen jullie deze week beantwoorden in deze poll. Mocht jouw favoriete game er niet bijstaan, laat dan in een reactie weten waar je op wilt stemmen en dan nemen we je stem alsnog mee!

  Wat is de beste game van 2017 tot nu toe?

  Yakuza 0

  Verkijgbaar vanaf 24 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.