Star Wars game gratis te spelen dit weekeinde

News
vrijdag, 03 mei 2024 om 13:00
star wars jedi survivorf1682497221
Star Wars Jedi Survivor is het vervolg op Fallen Order en een grote hit. Velen waren dan ook blij dat de game onlangs op Game Pass verscheen. Heb je nu geen abonnement op Game Pass, maar wil je tóch genieten van de nieuwste Star Wars game, dan kan dat nu.
Star Wars Jedi Survivor is dit weekeinde gratis te spelen voor alle Xbox gamers, ook zonder Game Pass abonnement. De game maakt onderdeel uit van de Free Play Days dit weekeinde, wat betekent dat de game tot maandagochtend te spelen is. Er is wel een maar: de speeltijd is gelimiteerd tot vijf uur.
Je kan de game gewoon downloaden in de Xbox Store. Je vindt de game in het abonnementen deel en daar onder Free Play Days Collection. Je kan ook direct onderstaande link aanklikken en kiezen voor 'free trial'. Ben je na 5 uur nog niet klaar met Jedi Survivor, dan kan je de game uiteraard kopen. Je voortgang blijft bewaard, dus je kan meteen doorspelen.

Ook andere game gratis te spelen

Jedi Survivor is niet de enige game dit dit weekeinde te spelen is. Ook Headbangers: Rythm Royale is dit weekeinde gratis te spelen. Voor deze game is wel een abonnement op Xbox Game Pass Core of Xbox Game Pass Ultimate nodig. Headbangers is een bijzondere game. Heb je wel eens een duif zien lopen terwijl hij met zijn hoofd loopt te hakken? Grote kans dat hij Headbangers aan het spelen is. In deze game neem je het immers als duif op tegen 29 andere duiven om uit te vinden wie de titel Master Headbanger waardig is.
Ga head-to-head in een dance-off, gebruik powerups en ga tekeer op steeds complexere liedjes en uitdagingen. Zou Joost Klein hier zijn inspiratie vandaan gehaald hebben voor zijn blauwe vogel op het toneel?
Voor dit weekeinde is de volgende game dus beschikbaar voor Xbox Game Pass Core en Xbox Game Pass Ultlimate abonnees:
  • Headbangers: Rythm Royale
Voor alle spelers (dus ook niet-Game Pass abonnees) is deze game nog meer dan een hele week te spelen:
Wie na het spelen tijdens het event nog verder wil spelen kan de games nu met korting aanschaffen in de MS Store. Beide games zijn nu met korting te koop in de MS Store. Het Free Play Days event is al gestart en duurt nog het hele weekeinde, dus start snel je downloads!