Keert Ferry terug in seizoen 3 van Undercover?

Article
zondag, 17 oktober 2021 om 13:00
dscf1881f1621424264
Onlangs is naar buiten gekomen dat het derde seizoen van Undercover bijna verschijnt. De Nederlandse Netflix show is een grote hit en vooral het personage Ferry heeft een hoop fans. Zoveel fans dat er zelfs een losse film over het personage is gemaakt. Gaan we Ferry terugzien in seizoen drie? Zo ja, hoe groot zal zijn dan rol zijn?
Undercover is een populaire Nederlandstalige Netflix original. In het eerste seizoen is het de taak aan undercover agenten om Ferry Bouman op heterdaad te betrappen. Hij is namelijk een drugscrimineel.
In het tweede seizoen is het personage Ferry minder te zien in de serie, maar dit maakte Netflix goed door met de film Ferry te komen. Deze film gaat over hoe Ferry geworden is wie hij is in de serie. Goed nieuws voor de fans: in seizoen 3 zal hij ook weer vaker te zien zijn.

Wie is Ferry Bouman?

In het eerste seizoen van Undercover zien we Ferry Bouman al de grote drugscrimineel die hij op dat moment is. Hij woont op een camping samen met zijn vrouw. In de film Ferry zien we hoe hij zo is geworden.
Het verhaal begint in 2006. Ferry werkt op dat moment voor hasjbaron Ralph Bink. Door een aanval op de bende, uitgevoerd door een groep kampers uit Brabant wordt Ferry door Bink daar naartoe gestuurd. Hij komt zo weer in aanraking met de plek waar hij is opgegroeid. De reis vormt hem om tot het personage dat hij nu is. In seizoen één belandt hij uiteindelijk in de bak en in seizoen twee is hij niet heel belangrijk meer. Dit moet veranderen in seizoen 3.
undercover s2e9 up1 cthomasdhanensf1649065830

Wat gaat Ferry doen in seizoen 3?

Ferry komt in seizoen drie de gevangenis uit. Hij is vervroegd vrijgelaten, dus hij moet proberen een normaal leven op te bouwen. Er is een verschuiving geweest in de XTC-wereld tijdens zijn straf. Zijn plek aan de top van de XTC-wereld is overgenomen door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Op een gegeven moment kruist zijn weg met die van undercoveragent Bob. Bob is geen undercover agent meer. Hij is namelijk ontslagen wegens wangedrag. Er hangt ook een rechtszaak en gevangenisstraf boven zijn hoofd.
Deze straf kan hij ontlopen als hij weer undercover gaat voor de politie. Er is namelijk een jonge undercoveragent vermoord die undercover ging in de bende van Serkan en Leyla Bulut. Er is dus een mol binnen de politie en deze moet gevonden worden. Bob wordt ingeschakeld om te infiltreren in de bende om zo de mol te ontmaskeren. Hiervoor gaat hij weer undercover en heeft hij op een gegeven moment ook Ferry nodig. Ferry heeft er geen problemen mee om de mensen die zijn plek in de XTC-wereld hebben overgenomen terug te pakken. De twee zijn hiervoor dus wel genoodzaakt samen te gaan werken.

Wanneer is Seizoen 3 dan te zien?

Seizoen drie van Undercover is onlangs door Netflix aangekondigd met een trailer. Het nieuwe seizoen zal helaas niet in een keer op Netflix staan. Je kan het dus niet in een keer achter elkaar gaan kijken. Vanaf 21 november komt er elke week een aflevering online. Er zijn 8 afleveringen, dus acht weken lang verschijnt er elke zondag een nieuwe aflevering. Dan zien we dus hoe Ferry zich ontwikkelt als toch een soort van undercover agent.