Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken? (week 41)

Article
zondag, 17 oktober 2021 om 14:00
lego dc super villains review weg met die helden 141035 1
De week zit er weer op en wederom hebben we niet stil gezeten. Het was een week vol releases, of het nou films en series waren of nieuwe games. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

Chris

Deze week mocht ik Demon Slayer, een arena fighter naar de bijzonder populaire anime en manga van dezelfde naam, spelen. Mijn ervaringen daarmee houd ik nog even voor me, want die lezen jullie binnenkort in de review hier op de site. In de PlayStation sale heb ik deze week verder Jotun gekocht. De game schijnt niet niet heel lang te zijn, maar ziet er erg leuk uit. Ik ben benieuwd of de game de verwachtingen waar kan maken, maar voor de prijs van een goede kop koffie kon ik die niet laten liggen. LEGO DC Villains is één van de weinige LEGO games die ik tot nu toe links heb laten liggen. Nu er weer een LEGO Star Wars game aan zit te komen had ik wel zin om weer in de LEGO 'vibe' te komen, dus daarom heb ik deze aangeschaft. De eerste indruk is weer prima, met die heerlijke LEGO humor. Altijd lachen!
back 4 blood co op tips 3f1633908103

Ralph

Uitgespeeld: -
Gekocht: Back 4 Blood
Gekeken: -
Als groot fan van de Left 4 Dead franchise konden ik niet wachten op de release van Back 4 Blood. De game kan namelijk met recht als spirituele opvolger worden gezien, want dezelfde studio zit erachter en het concept lijkt verdacht veel op Left 4 Dead. Met drie collega's van XGN zijn we meteen in de post-apocalyptische wereld gedoken, om elk hoekje en gaatje te ontdoen van zombies. Net zoals de vorige co-op games van Turtle Rock Studios staat Back 4 Blood garant voor heerlijke fun en veel geschreeuw en gelach over voice-chat. Voor je het weet zijn er weer een aantal uur verstreken en had je eigenlijk allang in bed moeten liggen. De levels zijn misschien wat minder indrukwekkend en origineel dan in Left 4 Dead, maar met het willekeurige kaartensysteem en de vele karakters en wapens, zie ik een gouden toekomst voor Back 4 Blood als blijvende co-op game. Mits je een paar gezellige vrienden hebt om mee te spelen.
147111 back 4 blood special edition playstation 5 screenshot 05f1633601010

Theo

Uitgespeeld: -
Gekocht: Back 4 Blood
Gekeken: Squid Game
Deze week ben ik voor het eerst aan de slag gegaan met Back 4 Blood. De game was er een waar ik toch stiekem wel naar uitkeek, gezien mijn liefde voor Left 4 Dead. Hoewel ik nog niet heel lang gespeeld heb, vind ik het nu al heerlijk om die hordes zombies aan gort te knallen met wat maatjes in de co-op. Het kaartensysteem is daarbij lekker origineel, maar ik mis toch iets van de geweldige Left 4 Dead vibe. Ik ben benieuwd of de game dat nog gaat brengen.
Verder ben ik met Squid Game aan de slag gegaan. Wat een toffe Netflix serie is dat zeg! De kinderspelletjes die normaal zo onschuldig zijn, krijgen een intense wending en de serie zelf heeft meer diepgang dan ik gedacht had. Ik ben nog niet ver in de serie, maar geniet met volle teugen!