Releasedatum Undercover seizoen 3 bekendgemaakt door Netflix

News
maandag, 27 september 2021 om 14:00
undercover s3 persberichtf1632741645
Netflix heeft de trailer voor Undercover seizoen 3 vandaag online gezet. De trailer laat de eerste beelden zien van het nieuwe seizoen, maar ook de releasedatum. Vanaf 21 november kunnen we van het nieuwe seizoen genieten.
Het nieuwe seizoen van Undercover heeft acht afleveringen. Deze acht afleveringen worden niet tegelijkertijd online gezet, zoals wel vaker wordt gedaan met eigen series van de streamingdienst. Netflix verspreid het seizoen over een aantal weken. Vanaf 21 november zal er iedere zondag een nieuwe aflevering op de streamingdienst te zien zijn.

Waar gaat seizoen 3 over?

In seizoen drie komt de drugscrimineel Ferry Bouman (Frank Lammers) vrij, hier begint de trailer ook direct mee. Na zijn vrijlating komt Ferry erachter dat zijn plek in de XTC-wereld is overgenomen door een andere bende, geleid door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Ondertussen is Bob (Tom Waes) ontslagen wegens wangedrag en heeft hij ook nog eens een rechtszaak aan zijn broek hangen.
Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord weet de politie dat er een mol binnen het undercoverteam zit. Bob wordt ingeschakeld om de mol te vinden, met als beloning dat zijn rechtszaak zal vervallen. Hij schakelt zijn vijand Ferry in om samen te gaan werken aan de zaak.
Undercover is een Vlaams-Nederlandse serie. Netflix maakt deze serie in samenwerking met het Belgische VRT. De show is een groot succes in Nederland. Vooral het personage Ferry heeft veel fans. Hierdoor heeft Netflix ook een losse film gemaakt over dit personage, waarbij zijn opkomst in de criminele wereld wordt verteld. Fans dan ook teleurgesteld in seizoen twee, omdat Ferry zo weinig te zien was. Het lijkt er alleen op dat Ferry weer een grote rol gaat krijgen in het derde seizoen van Undercover.