5 PS5 games die je liever nu wil kopen dan morgen!

Article
zondag, 17 oktober 2021 om 12:00
back 4 blood co op tips 3f1633908103
Het najaar is begonnen en voor sommigen staat de herfstvakantie alweer voor de deur. Tijd om lekker binnen te blijven, onder een warme deken te kruipen en de gloednieuwe PlayStation 5 op te starten. Wij zetten daarom alvast vijf PS5 games op een rij die je liever nu wil kopen dan morgen!
Voor deze lijst met games die je liever nu wil kopen dan morgen zetten we de games op een rijtje die je eigenlijk nu direct wil spelen. Wachten op een aanbieding of later de game bezoeken waardoor die mogelijk op de backlog beland, is met deze games niet mogelijk. Tenminste, het kan niet als je optimaal wil genieten (samen met je vrienden).

1. Back 4 Blood

We trappen het lijstje af met Back 4 Blood, de nieuwe zombie co-op shooter van Turtle Rock. De maker van Left 4 Dead is terug met het spirituele vervolg dat op de PlayStation 5 te spelen is. Het feit dat de game volledig co-op is, is dan ook direct de grootste reden om de game nu gelijk in huis te halen. Je wil immers niet achterlopen op je vrienden.
Door de game te spelen ontgrendel je namelijk kaarten die upgrades geven tijdens de levels. Soms worden levels wat moeilijker, maar krijg je vervolgens wel betere beloningen. Om nu te wachten op een aanbieding is dan ook geen slim idee, want straks is er niemand meer die met je wil spelen!
2021 10 07 far cry 6 3f1639290633

2. Far Cry 6

Ook Far Cry 6 wil je liever vandaag dan morgen in je PS5 rammen. De redenen daarvoor zijn in overvloed. Wie de game nu speelt, vergeet immers al snel het slechte weer en ruilt dit in voor de tropische temperaturen van Yara. Daar blijft het alleen niet bij.
Ook Far Cry 6 heeft de mogelijkheid om compleet via co-op de hele game te spelen. Vroegtijdig erbij zijn loont dan ook, want als je met een vriend de game wil spelen, is er een goede reden om samen de game te doorlopen. Wachten en later het risico lopen dat iemand de game al uit heeft, zorgt er potentieel alleen maar voor dat je spoilers voorgeschoteld krijgt voor de andere gebieden (en wapens). Maak daarom snel afspraken met je co-op buddy en ga zo snel mogelijk met de game aan de slag.
deathloop gunfightf1631525694

3. Deathloop

Wie dit najaar zoekt naar de grootste exclusives voor de PlayStation 5, komt bedrogen uit. Er zijn namelijk maar weinig PS5 exclusives om van te genieten. Qua PS5-games die je dan ook liever nu dan morgen wil kopen, is het Deathloop die je niet mag missen, de meest recente PS5 exclusive.
De nieuwe game van Arkane wordt door velen als één van de beste games van het jaar gezien dankzij een tof verhaal en nog toffere gameplay. Doodgaan hoort er in Deathloop namelijk gewoon bij, maar wat deze shooter uniek maakt is het feit dat je tijdens iedere run nieuwe informatie krijgt (door missies te volbrengen) die ervoor zorgt dat je het verhaal verder kunt spelen. Het unieke concept mag je dan ook eigenlijk niet missen als je een PS5 onder de televisie hebt staan en moet je ervaren voordat je met spoilers gebombardeerd wordt!
lost in randomf1630334960

4. Lost in Random

Lost in Random is één van de games waarvan je eigenlijk alweer bijna vergeet dat deze dit jaar is verschenen. Het is een complete schande, maar helaas wel de waarheid. Voordat de game in de vergetelheid raakt en over een paar jaar op verschillende verborgen pareltjes-lijsten terecht komt, raden we je alvast aan om de game te halen.
Wie de game namelijk nu haalt, kan over een tijdje zeggen dat hij/zij voor de trend was. In het sprookje waarbij je door zes rijken dwaalt, schotelt ontwikkelaar Zoink een prachtig avontuur vol spanning en fantasie voor. Het is dan ook om die reden dat de game een prachtige score kreeg in onze review.
it takes twof1614606438

5. It Takes Two

We sluiten af met It Takes Two, de game van EA die recent de grens van 3 miljoen verkochte exemplaren voorbij ging. Mocht je de game zelf nog niet hebben, is er geen beter moment om de game te halen dan nu. De game is toevallig namelijk in de aanbieding via de PlayStation Store, waardoor je dus lekker wat geld kunt besparen.
It Takes Two is natuurlijk de 3D platformer die eerder dit jaar verscheen, waarin je als ouders Cody en May speelt. Wederom betreft het een co-op titel, maar opvallend is dat je deze game alleen samen met z’n tweeën kunt spelen. Het is dan ook de perfecte titel voor het najaar waarbij je lekker samen met elkaar onder de deken kruipt om de game te spelen met bijvoorbeeld je partner.

Populair Nieuws