Win de PS5 3D Pulse Headset bij XGN!

  Wil jij de nieuwe PS5 3D Pulse Headset winnen, waarmee je PlayStation 5-ervaring nog verder wordt verrijkt? Dan heb je geluk, want in mei geven we bij XGN een exemplaar ten waarde van 99,99 euro weg. Je kunt de headset gemakkelijk winnen, dus check hier snel wat je moet doen om kans te maken!

  Met Returnal net op de mat wil je de nieuwe PS5 game natuurlijk in de best mogelijke ervaring spelen en dat doe je met de PS5 3D Pulse Headset van Sony. De headset is alleen 99,99 euro en lang niet altijd leverbaar, dus geven we een exemplaar weg die jij kunt winnen. Je vraagt je misschien alleen wel af wat je daarvoor moet doen.

  Zo kun je de PS5 3D Pulse Headset winnen!

  Er zijn een aantal simpele stappen die je moet volgen om kans te maken op de PS5 3D Pulse Headset. Het hangt allemaal samen met Twitch. XGN is recentelijk namelijk weer begonnen met streamen op Twitch en daar willen we graag met zoveel mogelijk mensen een feestje bouwen tijdens toffe streams. Daarom zijn de stappen om kans te maken als volgt:

  1. Volg ons op Twitch (XGN_NL)

  Zoals hierboven aangegeven hoef je slechts aan één voorwaarde te voldoen en dat is door ons Twitch-kanaal te volgen. Daarvoor heb je natuurlijk wel een Twitch-account nodig, maar die is gemakkelijk en snel aan te maken. Als je een Amazon-account hebt, kun je die immers gewoon koppelen aan Twitch. Amazon Prime-gebruikers hebben dan tevens Twitch Prime, waarmee ze maandelijks een abonnement uit kunnen delen aan een kanaal dat ze volgen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.