Nieuwe betaalbare smartphone van OnePlus in juni

News
vrijdag, 28 mei 2021 om 17:30
oneplus nordf1596705346
OnePlus komt in juni met een nieuwe betaalbare smartphone. De komende weken krijgen we meer informatie over het toestel, maar we weten al wel dat de nieuwe OnePlus Nord CE zal beschikken over 5G, wat toch fijn is voor een betaalbare smartphone.
OnePlus wordt steeds populairder op de Nederlandse markt en dus was het afwachten tot we een nieuwe betaalbare smartphone gingen zien van de Chinese fabrikant. Als we de CEO van OnePlus, Pete Lau, mogen geloven krijgen we op 10 juni de OnePlus Nord CE te zien, een betaalbaar alternatief voor de duurdere flagship modellen. Volgens Lau kunnen we dezelfde kwaliteit verwachten in de nieuwe betaalbare smartphone verwachten die we ook in de topmodellen tegenkomen.
Specifieke details gaan we in de komende weken nog krijgen vanuit de hoek van OnePlus, maar wat we al wel te weten hebben gekregen is dat de nieuwe betaalbare smartphone gewoon gebruik kan maken van 5G. Zo hoef je dan geen topmodel meer te hebben om gebruik te maken van het krachtige 5G-netwerk. De normale OnePlus Nord gaat voor een kleine 395 euro over de toonbank en de OnePlus Nord CE moet dus nog wat goedkoper worden dan die prijs in juni.

Nieuwe betaalbare smartphone van OnePlus

Helaas weten we nog niet veel over de nieuwe betaalbare smartphone van OnePlus, maar het nieuws komt dus wel in de komende weken. Het is in ieder geval fijn om al bevestiging te krijgen van de geruchten die we eerder deze maand te horen kregen. Mocht je nou niet zoveel hebben met betaalbare smartphones, maar wil je wel een OnePlus, dan kan je natuurlijk kijken naar de OnePlus 9. Dan moet je alleen wel oppassen met de installatie van Android 12, want dat loopt niet heel lekker.