Hoe duur wordt de PlayStation 5? - XGN Doe Mee

  Het grootste gamenieuws van het afgelopen jaar is toch wel de bekendmaking van de PlayStation 5. Net zoals de Xbox Series X verschijnt de PS5 aan het einde van 2020 en onze vraag is: hoe duur wordt de PlayStation 5? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Eerder wilden wij graag weten wat jullie verwachten van Luigi’s Mansion 3. De ‘horrorgame’ rondom de angstige broer van Mario kwam in 2019 op Halloween uit en neemt je mee op een avontuur door een spookachtig hotel, waar de geesten een feestje vieren! Aan jou de taak om ze te stoppen! Of zoals King Daijs zegt:

  Ik verwacht dat Luigi’s Mansion 3 echt zo’n najaarstopper wordt die veel mensen zal wegblazen. Helemaal gezien de eerdere games van Nintendo en hoe goed en leuk het spokenvangen werkt. Waarschijnlijk staat de game op meerdere eindejaarslijstjes!

  King Daijs

  Dat bleek uiteindelijk ook te kloppen, want de avonturentitel met Luigi wist goed te verkopen op de Nintendo Switch. De game wordt voor Nintendo als één van de betere titels van 2019 gezien. Goed, van spokenjagen met Luigi gaan wij naar de volgende generatie consoles.

  De negende generatie klopt namelijk hard op de deur en aan het einde van 2020 verschijnt de Xbox Series X. Ook de PlayStation 5 staat voor deze periode gepland. Sony heeft al een aantal details over de PlayStation 5 bekendgemaakt en wij hebben die natuurlijk voor jou op een rijtje gezet. Maar één belangrijk aspect ontbreekt nog: de prijs. Onze vraag aan jullie is dus:

  Hoe duur wordt de PlayStation 5?

  De games waarmee een nieuwe console lanceert zijn natuurlijk erg belangrijk, maar voor velen is de vraagprijs ook essentieel. Vijftig of honderd euro te veel vragen kan funest zijn voor een spelontwikkelaar, dus Sony, en natuurlijk ook Microsoft, moeten goed wikken en wegen hoeveel zij willen vragen voor hun consoles. Maar wat denk jij? Hoe duur wordt de PlayStation 5? En waarom denk jij dat?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat denkt. Zien wij jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Dit artikel is op 31 augustus 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.