Wat verwacht jij van Luigi's Mansion 3?

  Oktober: de horrormaand van het jaar is aangebroken! Over dik vier weken is het Halloween en de hele maand kan jij horrorgames- en films ervaren. Op de 31ste komt ook Luigi's Mansion 3 uit, een andere 'horrorgame'. Maar wat verwacht jij van Luigi's Mansion 3? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer ging onze vraagstelling over wat jullie eigenlijk willen zien in The Last of Us Part 2. Reden hiervoor was de releasedatum die vorige week werd bekendgemaakt tijdens de State of Play van Sony. In februari 2020 mogen gamers in de huid van Ellie kruipen op een bijzonder pad van wraak, waar Joel waarschijnlijk ook wel een rol gaat spelen. Zoals WarriorPriestess aangeeft:

  “Wil graag weer wat spannende situaties zien waarbij de rillingen over je lijf lopen. Vind het tof dat Joel ook weer te zien gaat zijn naast Ellie. En hoop op een mooie afsluiting van hun verhaal, of een goede opzet voor een vervolg.”

  WarriorPriestess

  Als wij Naughty Dog een beetje kennen, gaat dat wel goed komen met die rillingen. De intro van The Last of Us staat bij velen nog op het netvlies gebrand en de perikelen die Joel en Ellie ervaren, zorgen voor een uitstekende titel. Het is natuurlijk de vraag of The Last Of Us Part 2 zo’n impact kan hebben als het eerste deel, maar dat is iets wat wij in de komende maanden pas gaan zien.

  Goed, van het tweede deel van The Last of Us gaan wij naar de nieuwste ‘horrortitel’ van Nintendo: Luigi’s Mansion 3. Het is eindelijk oktober en dat betekent natuurlijk dat Halloween ook al bijna om de hoek komt kijken. En precies op die dag, 31 oktober, verschijnt het nieuwste avontuur van Luigi op de Switch. Onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van Luigi’s Mansion 3?

  De game belooft sowieso enkele toevoegingen met Gooigi, een groene kloon van Luigi die jou probeert te helpen het spookachtige hotel veilig te maken. Verder mag jij met jouw oude, vertrouwde stofzuiger weer velen spoken proberen te vangen en deze op te sluiten. Maar wat verwacht jij van Luigi’s Mansion 3? Is het ook een game waar jij naar uitkijkt?

  Laat ons in de reacties hieronder weten of jij wel of niet uitkijkt naar Luigi’s Mansion 3 en WAAROM jij dat wel of niet doet. Zien wij jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Luigi's Mansion 3

  Verkijgbaar vanaf 31 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.