Haal deze Switch, PS5, PS4 en Xbox games nu met veel korting!

Article
zaterdag, 14 mei 2022 om 12:00
resident evil village cabrasf1621350609
Het is weer tijd om je game-collectie goedkoop uit te breiden. Je kan namelijk deze games voor de Nintendo Switch, PS5, PS4 en Xbox nu met veel korting halen!

Resident Evil Village

Liefhebbers van horrorgames kunnen deze week lekker genieten. De nieuwste game in de geliefde Resident Evil-reeks is namelijk met veel korting te scoren bij Nedgame. Wil je dus lekker griezelen de komende tijd, dan kan je daar nu mooi van profiteren.
Resident Evil Village is een direct vervolg op Resident Evil Biohazard. Protagonist Ethan Winters waant zich veilig na de bizarre gebeurtenissen uit het vorige deel, maar daar komt verandering in wanneer Chris Redfield en zijn mannen plotseling opduiken. Redfield doodt Ethan’s vrouw Mia en ontvoert hem en zijn zes maanden oude dochtertje Rosemary.
Je zal vervolgens met Winters in een mysterieus dorp in Europa met vier Mutant Lords moeten afrekenen, waaronder de boomlange Lady Alcina Dimitrescu en een meerman-achtig wezen. Je zal stevig in je schoenen moeten staan om Rosemary en jezelf te redden uit het dorp. Heb jij in je wat ervoor nodig is?
final fantasy viii remasteredf1652439516

Final Fantasy VII & VIII Twin Pack

De Final Fantasy-reeks is één van de langstlopende game-series ooit gemaakt met een hele reeks aan ijzersterke titels. De meeste fans zijn het er alleen unaniem over eens dat Final Fantasy VII de beste FF-game ooit gemaakt is. Daardoor wordt Final Fantasy VIII vaak een beetje vergeten, maar ook die titel is geliefd bij de fans. En je kan de twee remastered games nu met veel korting voor de Nintendo Switch scoren!
In Final Fantasy VII mag je het avontuur van de huurling Cloud beleven. Hij besluit om zich aan te sluiten bij de eco-terroristische organisatie AVALANCHE om te voorkomen dat een machtige megacorporatie de wereld vernietigd. Daarbij kom je alleen recht tegenover de legendarische zwaardvechter Sephiroth te staan.
Final Fantasy VIII zet de verandering die FFVII ingezet heeft voort, zoals 3D graphics, maar vertelt een compleet ander verhaal met zes nieuwe protagonisten. Let wel goed op, want in de game speelt tijdreizen een grote rol.
coleccionables days gonef1621595342

Days Gone

We hebben de laatste jaren helaas te maken met een pandemie, maar in Days Gone heeft de wereldbevolking het nog een stukje erger. In de game veranderen mensen die besmet zijn namelijk in zombies. De voormalige biker Deacon St. John is één van de weinige overlevenden en leeft van dag tot dag, totdat hij erachter komt dat zijn vrouw mogelijk nog leeft.
Je mag vervolgens beginnen aan een gevaarlijke tocht door een post-apocalyptische versie van Oregon. Zoals je waarschijnlijk wel verwacht zal je in aanraking komen met veel zombies en daarmee bedoelen we ook echt héél veel zombies. In Days Gone kan je namelijk hele hordes aan zombies tegenkomen, die je van je af moet zien te houden met vuurwapens, valstrikken en explosieven. Een stille aanpak is dan ook een aanrader.
Ondertussen zal je ook veel moeten verkennen in de open wereld om je voorraden aangevuld te houden. Wanneer je motor zonder benzine komt te zitten kan je immers niet verder rijden en je kan ook upgrades vinden voor je trouwe tweewieler. Naast de main quests zijn er genoeg andere opdrachten die je kan voltooien in Days Gone, waarmee je waardevolle beloningen kan vergaren. En dat zal je zeker nodig hebben om te overleven in de open wereld.
mafia definitive edition 1f1598450602

Mafia Definitive Edition

Naar verluidt wordt er momenteel gewerkt aan een nieuw deel in de Mafia-franchise. Voor velen is de eerste game alleen nog steeds het beste deel van de franchise. Daarom is ontwikkelaar Hangar 13 ruim achttien jaar later na de originele release gekomen met een remake in de vorm van Mafia Definitive Edition.
Hoewel de game weer van de grond af aan is opgebouwd, is de studio zo trouw mogelijk gebleven aan het originele verhaal. Zo kan je opnieuw het meeslepende verhaal van Tommy Angelo beleven, van zijn opmars tot aan zijn ondergang in de Salieri familie in de jaren 30. Hangar 13 heeft slechts een paar missies aangepast en een paar toegevoegd, om het verhaal iets verder uit te breiden.
Twee aspecten die wel flink op de schop zijn gegaan zijn de graphics en de gameplay. Lost Heaven ziet er prachtig uit in Mafia Definitive Edition en voor de gameplay heeft Hangar 13 de ervaring die is opgedaan met Mafia III gebruikt. Daarmee is Mafia eindelijk naar het nieuwe decennium gebracht en een aanrader voor oude fans én nieuwkomers.