PlayStation Trophies voor PS5 release op de schop

News
woensdag, 07 oktober 2020 om 16:00
playstation 5 trophiesf1602078516
Sony heeft vandaag via de PlayStation Store aangekondigd dat haar PSN progressiesysteem, PlayStation Trophies, op de schop gaat. Vanaf donderdag 8 oktober zullen de eerste veranderingen doorgevoerd worden. Een ander deel vand e veranderingen zal gepaard gaan met de PS5 release zelf.
Sony heeft bekendgemaakt dat er veranderingen op komst zijn voor de PlayStation Trophies. Toshimasa Aoki, Product Management directeur van Sony Interactive Entertainment, legt uit het levelsysteem op de schop gaat. Waar je eerst maximaal level 100 kon bereiken, gaat dit verhoogd worden naar level 999.
Hierbij wordt benadrukt dat de het huidige levelsysteem automatisch omgesleuteld zal worden naar de nieuwe vorm. Wie nu level 12 is, zal opschalen naar een level begin 200. Je precieze level hangt af van het soort PlayStation Trophies dat je al hebt verzameld sinds de introductie op de PlayStation 3.
playstation trophiesf1602078501

PlayStation Trophies al snel op de schop

Het nieuwe PlayStation Trophies-systeem wordt al snel op de schop gegooid. In Nederland zullen we vanaf 8 oktober merken dat er aanpassingen aan het systeem zijn gemaakt. Een tweede aanpassing zal vervolgens nog met de release van de PS5 volgen.
Alle trophies worden namelijk gewoon meegenomen naar de PlayStation 5. Zo maakt Aoki bekend. Deze zullen alleen wel een ander icoontje kennen. Met de PS5 release wordt namelijk een update meegebracht die de PlayStation Trophies-iconen aanpast, zoals te zien in bovenstaande foto. Als laatste wordt ook duidelijk dat de veranderingen op andere PlayStation-systemen, de PS App en My PlayStation zullen worden doorgevoerd.