Verhaal van Watch Dogs Legion onthuld in Story Trailer

  Aan het einde van deze maand zal Watch Dogs Legion uitkomen. Om spelers alvast lekker te maken voor de game, heeft Ubisoft het tipje van de sluier gelicht als het gaat om het verhaal door middel van een Story Trailer.

  In Watch Dogs Legion wordt er een kleine sprong in de tijd gemaakt ten opzichte van de eerste twee delen. De technologie van kunstmatige intelligentie is ondertussen een stuk meer gevorderd en heeft gezorgd voor veel werkloosheid door automatisering en een opleving van georganiseerde misdaad. Hackersorganisatie DeadSec heeft dus de handen vol om ervoor te zorgen dat het Verenigd Koninkrijk niet vervalt tot pure chaos.

  Het helpt bovendien niet mee wanneer een geheimzinnige organisatie genaamd Zero Day ten tonele verschijnt. Door middel van een reeks aanslagen worden belangrijke gebouwen in Londen opgeblazen en de schuld wordt in de schoenen van DeadSec geschoven. Vervolgens wordt de hulp ingeroepen van privéleger Albion om de jacht op hackers te openen. Daardoor moet DeadSec op zoek naar nieuw bloed dat niet bekend is bij politie en Albion.

  Check hieronder de gloednieuwe Story Trailer van Watch Dogs Legion.

  Nieuwe content en modi in Watch Dogs Legion?

  Naast het onthullen van het verhaal heeft Ubisoft door middel van een andere trailer bekendgemaakt wat we van de game kunnen verwachten na lancering. Zo zal vanaf 3 december een multiplayer modus worden gestart in Watch Dogs Legion. In multiplayer kan je in vier speler co-op door Londen dolen en nieuwe co-op missies spelen. Daarnaast zullen er uitdagende Tactical Ops missies komen en een PvP-modus in de vorm van Spiderbot Arena.

  In 2021 komen daar ook nog eens nieuwe missies, nieuwe karakters met bijbehorende vaardigheden en een New Game Plus modus bij. Alle nieuwe content zal bovendien volledig gratis zijn!

  Watch Dogs Legion

  Verkijgbaar vanaf 29 october 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.