Ga jij FIFA 18 kopen? - XGN Doe Mee

  Het is midden september en die maand staat altijd in het teken van de clashes der clashen: FIFA of Pro Evolution Soccer. Onze vraagstelling gaat over die eerste en of jij FIFA 18 daadwerkelijk gaat kopen. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer vroegen wij wat jullie nou vinden van de aangekondigde remaster van LA Noire. Rockstar Games brengt de detectivegame naar de hedendaagse consoles. Velen van jullie zijn wel blij met het nieuws, anderen iets minder. Maar wat vooral opviel was de blijheid rondom het feit dat de game ook op de Nintendo Switch verschijnt:

  GamingTime – Level 1

  Ik ga deze game sowieso halen omdat de game naar de Switch komt en het de Joy-Con-modus die gebruik maakt van de gyroscoop bevat. Ook voegt de Switch versie HD Rumble en besturing met bewegingen toe, en zijn er dus genoeg redenen voor mij om het te spel te halen. Ik heb het nog nooit eerder gespeeld en ik vind het genre heel erg vet.

  Het is iets wat Doe Mee vaker voorbij zag komen: XGN’ers die blij zijn dat de titel ook op Nintendo’s laatste paradepaardje verschijnt. Want Rockstar en Nintendo is niet iets wat altijd goed loopt en het gebrek aan titels van de Amerikaanse studio op de Japanse consoles is meer dan duidelijk. Misschien dat LA Noire daar verandering in gaat brengen.

  Goed, eventjes genoeg over LA Noire. We kunnen het hebben over Apple’s aankondigingen van afgelopen week, maar daar ligt onze prioriteit niet. Ook niet bij Bethesda die ineens een lading titels aankondigde voor Switch en bekendmaakte dat Skyrim vanaf november speelbaar is op de console. Nee, het is half september, dus de XGN Doe Mee gaat die eeuwenoude discussie weer aanslingeren. De vraag is:

  Ga jij FIFA 18 kopen?

  De demo kun je vanaf afgelopen week al downloaden en over iets minder dan twee weken ligt de nieuwste FIFA in de winkel. De hamvraag, en niet alleen voor de Doe Mee, is natuurlijk wel: ga jij hem kopen? En wij willen natuurlijk dolgraag weten WAAROM je dat wel of niet doet. Laat het ons weten in de reacties hieronder en dan zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  FIFA 18

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.