Top 5 Beste tienerseries op Netflix - Vijf series om van te smullen

Article
zaterdag, 16 september 2017 om 15:56
xgn google image
De beste tienerseries op Netflix zijn misschien niet meteen de series waar je naar op zoek gaat. Dat is jammer, want deze categorie heeft een aantal geweldige titels.
Netflix is voor alle leeftijden, dus ook voor tieners. Tussen deze tienerseries zitten echte juweeltjes! Wil je weten welke tienerseries je echt niet mag missen? In dit artikel zetten we de beste tienerseries op Netflix voor je op een rijtje.

5. Pretty Little Liars

Als je ooit een voet binnen een middelbare school hebt gezet, zal je je herkennen in de volgende beschrijving. Een groep meisjes die doen alsof ze elkaars vrienden zijn, maar zodra er eentje wegloopt, beginnen de overgebleven meisjes meteen over de verdwenen âvriendinâ te roddelen.
Dit is ongeveer waar Pretty Little Liars over gaat. Alleen komt het meisje dat verdwijnt niet meer terug. Hierdoor valt de groep uit elkaar, tot ze één jaar later allemaal een brief krijgen van iemand genaamd âAâ. A weet ale geheimen van de overgebleven meisjes en dreigt hun levens tot een hel te maken.
Dit klinkt voorspelbaar en meisjesachtig, maar het verhaal van Pretty Little Liars duikt al snel de diepte in. Voor je het weet zit je aan de buis gekluisterd dankzij het meeslepende en mysterieuze verhaal. Een waardige eerste titel dus in de lijst met beste tienerseries op Netflix.

4. Gilmore Girls

Weer een serie die op het eerste gezicht lijkt op een typische meisjesserie, maar dat niet is. Heb je weleens iemand ontmoet die, ondanks alle problemen in zijn of haar jeugd, de beste cijfers heeft en naar de beste scholen gaat? Daar gaat Gilmore Girls over.
Lorelai werd op haar zestiende moeder van dochter Rory. Op haar zeventiende rent Lorelai samen met Rory weg van huis, naar het kleine stadje Stars Hollow. Wanneer Rory zelf zestien is, wordt ze toegelaten tot de vooropleiding van de prestigieuze universiteit Harvard. Maar om daar het geld voor bij elkaar te krijgen, heeft Lorelai hulp nodig van haar ouders.
En dat is waar Gilmore Girls begint. Een serie waarvan je niet meteen vermoedt dat hij over familieproblemen gaat. En zeker niet een serie waarvan je vermoedt dat je er binnen no-time aan verslaafd raakt.
117906

3. Once Upon A Time

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe Disney animatiefilms zouden zijn als de personages in de moderne wereld zouden leven? En hoe het zou zijn als ze zelf niet eens wisten dat ze sprookjesfiguren waren? Nee? Jammer, want dat is precies waar de nummer drie van de beste tienerseries op Netflix over gaat.
Once Upon A Time is een serie van Disney, die voor de verandering niet geanimeerd is. In Storybrooke woont een collectie van sprookjesfiguren, zonder dat ze weten dat ze uit sprookjes komen en nooit hun âHappy Endingâ zullen krijgen. Hun enige hoop is Emma Swan, de dochter van Sneeuwwitje.
De serie is geïnspireerd door Disneyfilms. Het verhaal heeft echter veel meer weg van de oude Disneyfilms, waarin het nog niet erg was om dood en verderf te laten zien. Once Upon A Time is hierdoor minder kinderachtig dan je in eerste instantie zou denken.
117908

2. The Flash

Superhelden zijn super populair en er zijn genoeg series met superhelden op Netflix die je kunt bekijken. Maar deze held heeft een superkracht die we allemaal wel zouden willen hebben. Stel je voor dat je niet meer uren in de trein hoeft te zitten, maar gewoon binnen een minuut naar je werk toe rent!
The Flash gaat over de superheld met dezelfde naam. Hij kan supersnel bewegen, nadat hij geraakt is door de bliksem. Samen met zijn vrienden probeert hij andere personen met superkrachten te vinden. Ook is hij verliefd op de biologische dochter van zijn adoptievader en kan hij tijdreizen.
Ondanks dat het verhaal wat soms moeilijk te volgen en vaak nogal vergezocht is, is The Flash een vermakelijke show die niet meteen vreselijk dramatisch wordt. Ook zitten er genoeg grappige personages en popcultuur referenties in. Zeker een serie die het proberen waard is.

1. Mighty Morphinâ Power Rangers

Deze serie gaat over een groep van vijf jongeren die- Wacht, eigenlijk heeft deze serie geen uitleg nodig. Mighty Morphinâ is waarschijnlijk nostalgie voor de meeste lezers en heeft dit jaar nog een film gekregen. Deze serie kun je zelfs samen met wat tieners gaan kijken, breng je ze meteen wat cultuur bij!
Maar laten we Mighty Morphinâ Power Rangers toch proberen uit te leggen. Tienduizend jaar geleden vocht tovenaar Zordon tegen heks Rita Repulsa. In het heden (dus tienduizend jaar later) probeert Rita Repulsa de aarde te vernietigen en brengt Zordon een groep jongeren bij elkaar om de eerste Power Rangers te worden.
De serie komt uit 1993 en is dus een beetje gedateerd. Maar als je door de wat verouderde special effects heen kunt kijken, zal je zien dat de serie nog steeds vermakelijk is. Maar goed dat deze serie op Netflix staat, want nu kunnen ook de tieners uit dit tijdperk genieten van deze klassieke serie.
Ben jij het eens met deze beste tienerseries op Netflix? Laat jouw mening achter in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties