Deze drie nieuwe Disney+ films zijn in mei te zien

Article
zondag, 02 mei 2021 om 10:00
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
Ook in mei is Disney+ van plan het aanbod een stuk te vergroten met veel nieuwe films. Een aantal zijn gloednieuw, maar de dienst voegt ook een paar oudere films toe die nog steeds het kijken waard zijn. Hieronder vind je drie nieuwe Disney+ films die snel te zien zijn!

1. The New Mutants

De Marvel film die al een aantal keer is uitgesteld, maar die eindelijk in 2020 is uitgekomen, is The New Mutants. Deze film gaat over vijf jonge mutanten. Zij ontdekken hun nieuwe gaven wanneer zij vastgehouden worden in een geheime basis tegen hun wil in. Daar worden hun gaven gestest en veilig gehouden van de buitenwereld. De jonge mutanten moeten proberen te ontsnappen van hun vroegere daden en tegelijkertijd henzelf redden.
De cast van de nieuwe Disney+ film The New Mutants bestaat uit Anya-Taylor Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton en Alice Braga. De film is geregisseerd door Josh Boone. De film is vanaf 7 mei te zien op Disney+.
Bekijk de trailer van The New Mutants hieronder:

2. Cruella

Cruella is Disney’s nieuwste live-action film, die je met VIP-toegang vanaf 28 mei kan bekijken op Disney+. Deze film volgt Cruella de Vil, de schurk van de animatiefilm One Hundred and One Dalmatians. Deze slechterik kunnen we nu in een geheel nieuw jasje zien in de nieuwste live-action film. In deze Disney+ film kunnen we het verhaal zien van Cruella en wat zij allemaal beleeft, waardoor zij de beroemde schurk wordt die we kennen uit 101 Dalmatians.
De cast van de film bestaat uit Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser en Emily Beecham. De film is geregisseerd door Craig Gillespie.
Bekijk de trailer van Cruella hieronder:

3. Brammetje Baas

Brammetje Baas is een Nederlandse film uit 2012 en gebaseerd op het prentenboek van Tamara Bos. De film gaat over de energieke zesjarige Brammetje, die een heleboel dingen goed kan. Toch kan hij één ding juist helemaal niet goed: stil zitten. Op een dag komt hij bij de strenge meester Vis in de klas, die de hele tijd op Brammetje let en er alles aan doet om hem het leven zuur te maken in de klas. De ouders van Brammetje hebben het moeilijk om hun kind aan te passen, zonder dat hij er doodongelukkig van wordt.
De cast van de film bestaat uit Coen van Overdam, René Groothof, Katja Herbers en Roosmarijn van der Hoek. Deze Nederlandse film is vanaf 21 mei te zien op Disney+.
Bekijk de trailer van Brammetje Baas hieronder:

Andere nieuwe Disney+ films die in mei te zien zijn

Naast de drie hierboven genoemde films die binnenkort op Disney+ te zien zijn, komen er nog een aantal andere films uit in mei op de streamingdienst. Dit zijn films zoals The Art of Getting By, Dummie de Mummie, Rio en American Eid.
Ben jij van plan één van deze films te gaan kijken in mei? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws