F1 GP van Azerbeidzjan 2022 tijdschema wijkt flink af

News
dinsdag, 07 juni 2022 om 9:00
max verstappen f1 gp australief1649931642
Dit weekend is het tijd een nieuwe race in het Formule 1 seizoen. Max Verstappen staat krap op voorsprong in het F1 2022 klassement, maar de concurrentie hijgt flink in de nek. Iedereen is dus gespannen om te zien hoe de volgende race verloopt. Dat het F1 GP van Azerbeidzjan 2022 tijdschema redelijk afwijkt van haar gebruikelijke tijden is dan ook niet zo fijn.
Het is alweer dik een week geleden dat Monaco het strijdveld was voor een Formule 1 race en iedereen is inmiddels al druk bezig met de F1 GP van Azerbeidzjan. Daarvoor moeten fans wel even twee keer op de klok kijken, want in Baku zijn de tijden een tikje anders dan in Nederland. Daarom wijkt het F1 GP van Azerbeidzjan 2022 tijdschema een stukje af van wat we gewend zijn.
Wel kun je nog gewoon overdag inschakelen voor de race. De vrije trainingen en de kwalificatie zijn, net als de race zelf, allemaal in de middagen van het weekend. Soms moet je alleen wat eerder of juist wat later inschakelen.

F1 GP van Azerbeidzjan 2022 kan Verstappen laten uitlopen

Het raceweekend in Azerbeidzjan kan voor Max Verstappen een mooi resultaat opleveren. De voorwaarde is dan wel dat Verstappen wint, want dan kan de Nederlander de meeste punten bij zijn naam optellen. Door de eerste plaats te pakken loopt Verstappen verder uit op directe concurrenten Charles Leclerc en Sergio Perez. Laatstgenoemde liep afgelopen weekend in op zijn teamgenoot.
Als Viaplay dit weekend de kwaliteit van de beelden hoog weet te houden. In Monaco was de beeldkwaliteit namelijk best goed, doordat er geen storingen waren. De beeldkwaliteit zelf tikt helaas nog niet de beloofde 1080p aan. Viaplay heeft na een tirade van de Consumentenbond wel laten weten te streven naar verbeteringen. Zo komt de streamingdienst met een speciale klachtenlijn.

Populair Nieuws