Deze superheldenseries moet je kijken bij Amazon Prime Video

  Disney+ staat natuurlijk een beetje bekend als het superheldenplatform met de Marvel-licentie. Toch is het de moeite waard om even bij Amazon Prime Video te kijken voor de verschillende superheldenseries die ze aanbieden.

  Amazon Prime Video

  Amazon Prime Video doet superheldenseries net wat anders dan de concurrentie. De superheldenseries die je vindt bij de streamingdienst van Amazon zijn namelijk net wat gewelddadiger dan bij de andere streamingdiensten. Dat geeft juist ook wel weer wat leuke variatie aan het toch inmiddels wat uitgekauwde superhelden-genre. Deze superheldenseries zijn in ieder geval zeker de moeite waard.

  Invincible

  Deze animatieserie is gebaseerd op stripboeken van Robert Kirkman, die je waarschijnlijk wel kent van een andere kleine franchise genaamd The Walking Dead. Op Amazon Prime Video is er nu dus een serie te vinden die het verhaal van de stripboeken vertelt, zelfs al wijkt het best wel flink af. De serie houdt zich niet in met bloed en geweld zoals we wel gewend zijn van superheldenseries op Amazon Prime Video. Er zijn in ieder geval genoeg redenen om Invincible even aan te zetten.

  Panagiotis Pantazidis/Amazon Studios

  The Boys

  Met een nieuw seizoen en een spin-off onderweg is The Boys een uitstekende superheldenserie om te kijken op Amazon Prime Video. In tegenstelling tot Invincible is deze serie niet geanimeerd, maar het bloed en geweld blijft wel rondvliegen. Het maakt de serie net ietsjes gruwelijker om naar te kijken, maar het is een uitstekende serie die je eigenlijk gewoon moet kijken als je fan bent van superhelden.

  Doom Patrol

  Deze serie is misschien een beetje onder de radar van veel mensen gevlogen. Toch is het een superheldenserie die je eigenlijk niet wil missen. De Doom Patrol is een van de meest geliefde supergroepen uit het DC universum, vooral omdat het een idiote verzameling misfits is. De cast is ook niet verkeerd met supersterren als Timothy Dalton, Brendan Fraser en Matt Bomer. Voor fans is er ook goed nieuws, het derde seizoen is nog steeds onderweg.

  Superheldenseries op Amazon Prime Video

  Verder zijn er eigenlijk niet heel veel superheldenseries op Amazon Prime Video te vinden, tenzij je bereid bent om extra kanalen aan te schaffen. Via StarzPlay kan je namelijk toegang krijgen tot de DC-serie over Alfred Pennyworth, de butler van Batman. De serie schijnt best wel goed te zijn en legt uit hoe Alfred ooit bij de Wayne-familie terecht is gekomen. Als je meer zin hebt in Marvel kan je natuurlijk bij Disney+ terecht.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.