Deze fantasyseries op Netflix bereiden je voor op Shadow and Bone

Article
donderdag, 22 april 2021 om 14:30
the witcher netflixf1623661902
Shadow and Bone verschijnt bijna op Netflix en daarom is het een goed moment om je alvast voor te bereiden met een paar andere series. Gelukkig staan er genoeg fantasyseries op Netflix zodat je al lekker in de fantasy-sferen komt.
De nieuwe knaller van een Netflix Original, Shadow and Bone, verschijnt bijna op de streamingdienst. Om je toch even een beetje voor te bereiden op het spektakel wat de nieuwe serie waarschijnlijk gaat bieden, is het handig om even een paar fantasyseries op Netflix te bekijken. Zo kom je namelijk goed in de stemming voor een nieuw fantasy-avontuur in de wereld van Shadow and Bone, die heel indrukwekkend moet worden als we de berichten mogen geloven.

The Witcher

Is er echt iets wat we eigenlijk nog over deze serie moeten zeggen? Waarschijnlijk niet, want het succes van The Witcher spreekt eigenlijk wel voor zichzelf. Toch is het handig om even te melden dat dit een van de fantasyseries op Netflix is die je goed voor zal bereiden op Shadow and Bone. Met diepgaande complotten tussen tovenaars, koningen en bijzondere monsterjagers kan je eigenlijk niet echt fout gaan. Het tweede seizoen is ook onderweg, dus misschien is dit ook wel het beste moment om te beginnen aan de serie.
winx 1f1613742367

Fate: The Winx Saga

Shadow and Bone lijkt veel te gaan doen met magie, dan lijkt het ons ook handig om je voor te bereiden met een flinke dosis magie in Fate: The Winx Saga. Winx zal veel mensen misschien bekend in de oren klinken vanwege een animatieserie genaamd Winx Club die vroeger op TV was. Dan zit je ook heel goed te denken, want de Netflix Original is dus inderdaad gebaseerd op die animatieserie. Fate: The Winx Sage is een van de fantasyseries op Netflix die je niet mag missen als je magie interessant vindt.
shadow and bone jessie mei lif1620039163

Pride & Prejudice

Dit is misschien geen fantasyserie, maar toch zetten we Pride & Prejudice op dit lijstje van fantasyseries op Netflix om je voor te bereiden op Shadow and Bone. Dat heeft een heel specifieke reden ook, want de makers van Shadow and Bone hebben zelf in een interview met ons aangegeven dat de Netflix Original een mix is tussen Game of Thrones, Ocean's Eleven en Pride & Prejudice. Het kostuumdrama is ook gewoon best leuk om te kijken en zet eigenlijk ook gelijk weer de deur open om Bridgerton te kijken op Netflix, zo blijf je dus wel even bezig.

Fantasyseries op Netflix

Natuurlijk zijn er nog veel meer fantasyseries te vinden op Netflix voordat Shadow and Bone verschijnt. Zo kan je ook nog Shadowhunters en The Shannara Chronicles vinden bij de streamingdienst. Mocht je nou niet zoveel interesse hebben in fantasy, dan is er gelukkig nog meer dan genoeg aan andere content te vinden. Netflix heeft namelijk ook een uitgebreide lijst aan detectiveseries en kan jij jezelf volledig onderdompelen in de wereld van sport. Je hoeft je dus in ieder geval niet te vervelen.