Wanneer komt You seizoen 3 op Netflix?

News
donderdag, 22 april 2021 om 15:00
waarom je wel of niet you op netflix moet kijken 145368f1639749964
Na de teases die we hebben gekregen over het derde seizoen van You, is er eindelijk goed nieuws te melden rond de Netflix-hit. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat het nieuwe seizoen in de tweede helft van 2021 te zien zal zijn.
We worden al een tijdje warm gehouden over het feit dat er een derde seizoen aan zit te komen. Het was lang onduidelijk wanneer we Joe Goldberg opnieuw te zien zouden krijgen in de Netflix-hit, maar daar lijkt nu enig verschil in te zitten. Het is niet per direct dat we het nieuwe seizoen mogen aanschouwen, er gaan nog wat maanden tussen zitten.
Het nieuwe seizoen is in de tweede helft van dit jaar beschikbaar voor alle abonnees van Netflix.

Welke maand wordt seizoen 3 verwacht?

Er is nog geen exacte datum bekend, maar enkel een tijdframe van ruim zes maanden. Fans denken wel dat het rond oktober of november zal zijn dat we de serie mogen zien op de gigantische streamingdienst. De serie zit nog in post-productie en heeft nog een lange weg te gaan voordat fans het kunnen bekijken. De serie zou in oktober erg goed passen bij het thema van die maand, namelijk Halloween. Hoewel het niet een typische horror/slasher serie is, weet het je wel altijd op je puntje van je stoel te houden.
Helaas is dat natuurlijk maar een gok en niet een feit. Op een exacte datum moeten fans wachten tot de eerste trailer ook te zien is van You. Het kan natuurlijk ook ineens zijn dat de serie alsnog vertraagd wordt. Corona heeft ondertussen vaak genoeg roet in het eten gegooid en dit kan ook gebeuren bij You. Laten we hopen dat het nieuwe seizoen van You in elk geval later dit jaar nog komt zonder enige vertraging.

Populair Nieuws