Deze 3 Netflix series krijgen in mei een nieuw seizoen

Article
dinsdag, 27 april 2021 om 17:00
pexels cottonbro 4009402f1625843295
Netflix brengt in mei weer een grote lading nieuwe series of nieuwe seizoenen van al bestaande series. Netflix brengt hiermee ideale series om te bingewatchen tijdens de nog net té koude lentedagen. Er komen een aantal ijzersterke toevoegingen op de streamingdienst die je vastgekluisterd houden aan je bank. Hier zijn een aantal series die een nieuw seizoen krijgen waar je je alvast op kan verheugen!

Love, Death + Robots – Seizoen 2

Love, Death + Robots is een unieke serie met focus op de toekomst maar wortels diep in het verleden. Tim Miller, de bedenker van de serie, werkt samen met regisseur David Fincher, nadat hij jarenlang al animatiefilms voor volwassenen had willen maken in zijn animatiehuis Blur Studios. De serie geeft veel verschillende korte verhalen, in genres die variëren van horror, komedie, fantasy tot sciencefiction.
Voor het tweede seizoen van de unieke serie komt ook Jennifer Yuh Nelson bij het team. Zij heeft jaren lang in de industrie gewerkt en is verantwoordelijk voor Kung Fu panda twee en drie. Het nieuwe seizoen brengt weer een lading aan unieke verhalen ieder in een eigen stijl en omgeving. Zeker het kijken waard, als je geen zin hebt om tegen die harde wind in te lopen!
Bekijk Love, Death + Robots seizoen 2 vanaf 14 mei 2021.

Lucifer - Seizoen 5B

Eindelijk is het zover, Lucifer seizoen 5B verschijnt op Netflix. Onze favoriete duivel keert weer terug naar Los Angeles nadat zijn leven in Hel te saai is. Het is gelukkig nog niet het laatste wat we gaan zien van Lucifer, er is namelijk ook een zesde seizoen in de maak. We krijgen in ieder geval duidelijkheid op wat er gebeurt wanneer Lucifer zijn vader ineens een verschijning maakt.
Lucifer seizoen 5B is te streamen vanaf 28 mei 2021.

The Kominsky Mehod – Seizoen 3

De eerste twee hilarische seizoen zijn niet het enige wat we krijgen. Seizoen 3 staat namelijk al erg snel om de hoek en brengt ons waarschijnlijk weer een heerlijke serie om ons te vermaken. De serie heeft zelfs twee Golden Globes weten te krijgen en brengt hopelijk een mooi einde aan het verhaal van Sandy en Alan.
The Kominsky Method seizoen 3 is vanaf 28 mei te zien.

Populair Nieuws