Lucifer

  Sinds 3 maart 2018 te zien op Netflix

  De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

  Bekijk op Netflix

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  Pilot

  Als een oude kennis een gewelddadig lot treft, zweert de charmante Lucifer wraak op de daders en sluit hij een onverwacht bondgenootschap.

  Aflevering 2

  Lucifer, Stay. Good Devil.

  Lucifer moet eigenlijk terug naar de hel, maar neemt toch de tijd om te onderzoeken hoe overijverige paparazzi aan de dood van een jongeman hebben bijgedragen.

  Aflevering 3

  The Would-Be Prince of Darkness

  Een professionele quarterback die bijna een superster is, wordt wakker en doet een vreselijke ontdekking. Hij vraagt Lucifer hem zijn onschuld te helpen bewijzen.

  Aflevering 4

  Manly Whatnots

  Lucifer probeert Chloe te verleiden, maar ze is anders dan de andere vrouwen. Ondertussen deelt Amenadiel zijn zorgen over Lucifer met Maze.

  Aflevering 5

  Sweet Kicks

  Lucifer krijgt van dichtbij te maken met de lelijke kant van de modebranche. Gewapend met nieuwe informatie bedenkt Amenadiel een plan om Lucifer naar huis te krijgen.

  Aflevering 6

  Favorite Son

  Als persoonlijke spullen worden gestolen, gaat Lucifer aan het werk om de dader op te sporen. Ondertussen neemt dr. Linda een onfortuinlijk besluit.

  Aflevering 7

  Wingman

  Lucifer gaat op zoek naar zijn verdwenen container en krijgt hulp uit onverwachte hoek. Chloe vraagt Dan om hulp met de Palmetto-zaak.

  Aflevering 8

  Et Tu, Doctor?

  Lucifer viert zijn 'hergeboorte' en onderzoekt samen met Chloe en dr. Linda de moord op een controversiële therapeut.

  Aflevering 9

  A Priest Walks into a Bar

  Een priester vraagt Lucifer om hulp wanneer hij denkt dat een jeugdcentrum wordt gebruikt om drugs te verhandelen. Amenadiel en Malcolm hebben een openhartig gesprek.

  Aflevering 10

  Pops

  Wanneer een populaire chef-kok wordt vergiftigd, hebben Chloe en Lucifer al snel een verdachte. Lucifer merkt dat Chloe's familie misschien nog gekker is dan die van hem.

  Aflevering 11

  St. Lucifer

  Lucifer doet een vreemde ontdekking: hij houdt van liefdadigheidswerk. Dan probeert een waarschuwing te geven. Chloe zit achter de moordenaar van een filantroop aan.

  Aflevering 12

  #TeamLucifer

  Het lichaam van een vermoorde vrouw is zo toegetakeld dat het op een pentagram lijkt. Daardoor komen Chloe en de verwarde Lucifer in een duistere onderwereld terecht.

  Aflevering 13

  Take Me Back to Hell

  Lucifer wordt onterecht beschuldigd van moord en probeert samen met Chloe zijn naam te zuiveren. Amenadiel strijdt met een dodelijke vijand. Lucifer vraagt om een gunst.

  Seizoen 2

  Aflevering 1

  Everything's Coming Up Lucifer

  Terwijl Chloe de moord op een stand-in van een actrice onderzoekt, probeert ze het mysterie rond Lucifers afkomst te ontrafelen.

  Aflevering 2

  Liar, Liar, Slutty Dress on Fire

  Lucifer vermoedt dat zijn pas aangekomen moeder achter een wrede misdaad zit. Later ontdekt Lucifer iets over zijn helse verleden.

  Aflevering 3

  Sin-Eater

  Lucifer onderzoekt samen met Chloe en Dan een moord die te maken heeft met een videowebsite en neemt later een beslissing over de straf voor zijn moeder.

  Aflevering 4

  Lady Parts

  Een vreemde stempel leidt Chloe naar een mogelijke moordenaar. De gemoederen raken verhit tijdens een meidenavond. Amenadiel is bang dat zijn krachten afnemen.

  Aflevering 5

  The Weaponizer

  Chloe is net weer aan het werk na een auto-ongeluk en onderzoekt de moord op een beroemde actiester. Lucifers broer Uriel komt met een bericht uit de hel.

  Aflevering 6

  Monster

  Een bruiloft met een zombiethema heeft een dodelijke afloop. Maze neemt Trixie mee langs de deuren voor Halloween. Lucifer heeft een openhartig gesprek met dokter Linda.

  Aflevering 7

  My Little Monkey

  Chloe hoort dat de man die is veroordeeld voor de moord op haar vader, tijdelijk wordt vrijgelaten. Maze is op zoek naar haar ware roeping.

  Aflevering 8

  Trip to Stabby Town

  Wanneer een vrouw wordt neergestoken, doen Chloe en Lucifer onderzoek naar een cultachtige yogagroep. Dokter Linda komt weer in contact met haar favoriete patiënt.

  Aflevering 9

  Homewrecker

  Terwijl Chloe, Dan en Lucifer zich op de moord op een vastgoedmagnaat storten, bedenkt Charlotte een plan om Lucifer te dwingen de aarde te verlaten.

  Aflevering 10

  Quid Pro Ho

  Amenadiel probeert in te praten op zijn moeder. Chloe ontvangt verontrustend nieuws over een zaak. Lucifer moet getuigen.

  Aflevering 11

  Stewardess Interruptus

  Lucifer ontdekt dat hij het enige duidelijke verband is tussen twee slachtoffers van moord. Dokter Linda geeft advies aan Maze. Chloe komt in actie.

  Aflevering 12

  Love Handles

  Lucifer en Chloe komen erachter dat een student is vergiftigd. Ondertussen moeten ze wennen aan hun veranderende relatie.

  Aflevering 13

  A Good Day to Die

  Lucifer zweert tot het uiterste te gaan om het tegengif te vinden dat nodig is om Chloe's leven te redden. Later gaan Lucifer en zijn moeder tegen elkaar tekeer.

  Aflevering 14

  Candy Morningstar

  Nadat Lucifer twee weken is weggeweest, komt hij terug in Los Angeles, maar hij is niet alleen. Later laat Chloe haar acteertalenten zien.

  Aflevering 15

  Deceptive Little Parasite

  Lucifer ontdekt hoe hij Azraëls mes kan laten ontvlammen. Chloe en Dan onderzoeken de dood van het toelatingshoofd op een basisschool.

  Aflevering 16

  God Johnson

  Lucifer gaat undercover in een psychiatrische inrichting om een moordenaar op te sporen, maar komt een man tegen die net zoveel krachten heeft als hijzelf.

  Aflevering 17

  Sympathy for the Goddess

  De ethiek van dokter Linda wordt in twijfel getrokken. Lucifer hoort een gerucht en doet een pijnlijke ontdekking. Amenadiel en Dan merken dat ze iets gemeen hebben.

  Aflevering 18

  The Good, The Bad and The Crispy

  Amenadiel kiest partij. Lucifers moeder vertelt een geheim. Dokter Linda improviseert. Lucifer wil open kaart spelen met Chloe.

  Seizoen 3

  Aflevering 1

  They're Back, Aren't They?

  Lucifer probeert te begrijpen wat er met hem is gebeurd. De nieuwe rechercheur Marcus Pierce heeft een bewogen start en staat niet op goede voet met zijn collega's.

  Aflevering 2

  The One with the Baby Carrot

  Als Lucifer en Chloe een nieuwe zaak onderzoeken, komt Pierce' verleden naar voren. Linda vreest dat haar lievelingspatiënt niet goed voor zichzelf zorgt.

  Aflevering 3

  Mr. and Mrs. Mazikeen Smith

  Als Maze vertrekt om er even uit te zijn, maakt Chloe zich zorgen dat een konkelende vreemdeling niet veel goeds in de zin heeft.

  Aflevering 4

  What Would Lucifer Do?

  Terwijl Chloe Pierce' gevoelens probeert te doorgronden, doen zij en Lucifer onderzoek naar de moord op een jeugdbegeleider die werkte voor een duur hervormingsprogramma.

  Aflevering 5

  Welcome Back, Charlotte Richards

  Tijdens het onderzoek naar de dood van een voedingsscheikundige komen Lucifer en Chloe iemand tegen uit hun verleden: advocate Charlotte Richards.

  Aflevering 6

  Vegas with Some Radish

  Lucifer en Ella gaan naar Sin City om onderzoek te doen naar de verdwijning van een oude vriend. Thuis leven Chloe en Linda zich uit.

  Aflevering 7

  Off the Record

  Wanneer een nieuwsgierige journalist plotseling interesse toont voor het leven van Lucifer, vraagt Maze zich af of hij misschien bijbedoelingen heeft.

  Aflevering 8

  Chloe Does Lucifer

  Chloe gaat undercover om een moord te onderzoeken die verband houdt met een dating-app voor beroemde singles. Lucifer staat haar op afstand bij.

  Aflevering 9

  The Sinnerman

  Nadat Lucifer zich realiseert dat de mensen die hij gunsten heeft verleend een voor een doodgaan, komt hij tijdens zijn onderzoek oog in oog te staan met de Zondaarman.

  Aflevering 10

  The Sin Bin

  De Zondaarman blijft Lucifer kwellen, terwijl er weer een leven op het spel staat. Ondertussen kruisen de wegen van Trixie en Charlotte.

  Aflevering 11

  City of Angels?

  In deze flashbackaflevering helpt Lucifer Amenadiel om te gaan met de excentrieke aspecten van L.A., terwijl Chloe en Dan de moord op een MMA-vechter onderzoeken.

  Aflevering 12

  All About Her

  Als Lucifer Pierce' identiteit en zijn hachelijke situatie ontdekt, biedt hij aan hem te helpen een deal te sluiten. Amenadiel handelt een persoonlijke kwestie af.

  Aflevering 13

  'Til Death Do Us Part

  Lucifer en Pierce gaan undercover om een moordenaar in een drugszaak op te sporen. Ondertussen heeft Maze nieuwe gevoelens voor een oude vijand.

  Aflevering 14

  My Brother's Keeper

  Tijdens het onderzoek naar de dood van een diamantendief richten Chloe en Lucifer zich op een onverwachte verdachte. Charlotte raakt van streek door Linda's verzoek.

  Aflevering 15

  High School Poppycock

  Een schrijfster die personages baseert op bekenden uit haar verleden wordt vermoord. Lucifer zoekt naar verdachten tijdens de middelbareschoolreünie van het slachtoffer.

  Aflevering 16

  Infernal Guinea Pig

  Chloe komt door een moordzaak in aanraking met de verloederde onderwereld van Hollywood. Lucifer helpt Cain, maar het loopt mis als Amenadiel en Maze zich ermee bemoeien.

  Aflevering 17

  Let Pinhead Sing!

  Lucifer en Chloe begeven zich op gevaarlijk terrein terwijl ze een beroemde zangeres beschermen. Ondertussen probeert Charlotte vrede te stichten.

  Aflevering 18

  The Last Heartbreak

  Terwijl Chloe en Lucifer onderzoek doen naar een moordenaar die op verliefde stelletjes jaagt, vermoedt Pierce dat de zaak verband houdt met zijn verleden.

  Aflevering 19

  Orange Is the New Maze

  Lucifer en Chloe onderzoeken een moord waarbij de verdachte iemand is die ze kennen. Ondertussen wil Maze iets veranderen en ontdekt Charlotte iets belangrijks.

  Aflevering 20

  The Angel of San Bernardino

  Op Netflix sinds 17 april 2018

  De scherpe beschrijving van een getuige van een moord van de engel die haar leven heeft gered, doet Lucifer weifelen. Chloe's relatie met Pierce neemt een andere wending.

  Aflevering 21

  Anything Pierce Can Do I Can Do Better

  Op Netflix sinds 24 april 2018

  Nadat een prima ballerina wordt vermoord, helpt Lucifer Chloe zoeken naar de verdachte en probeert hij ervoor te zorgen dat ze niet aan Pierce denkt.

  Aflevering 22

  All Hands on Decker

  Op Netflix sinds 1 mei 2018

  Lucifer en Dan onderzoeken een moord die te maken heeft met een hondenshow. Chloe en haar vrienden vieren haar grote beslissing, maar toch zijn er twijfels.

  Aflevering 23

  Quintessential Deckerstar

  Op Netflix sinds 8 mei 2018

  Als Lucifer en Chloe de dood van een vrouw onderzoeken, doen ze een schrikbarende ontdekking. Lucifer is van slag na een telefoongesprek.

  Aflevering 24

  A Devil of My Word

  Op Netflix sinds 15 mei 2018

  Na een schokkend verlies gaan Lucifer en Chloe op zoek naar de verantwoordelijke partij. Maze doet haar best om een oude vriendschap te herstellen.

  Aflevering 25

  Boo Normal

  Op Netflix sinds 29 mei 2018

  Lucifer doet onderzoek naar de moord op een kinderpsychiater. Ella piekert over een geheim uit haar jeugd dat ze altijd verborgen heeft gehouden.

  Aflevering 26

  Once Upon a Time

  Op Netflix sinds 29 mei 2018

  In een alternatieve dimensie ervaart Lucifer hoe zijn leven eruit zou hebben gezien als hij Chloe nooit had ontmoet.

  Seizoen 4

  Aflevering 1

  Everything's Okay

  Op Netflix sinds 8 mei 2019

  Chloe onderzoekt met Lucifer de moord op een imker en houdt vol dat ze geen enkel probleem heeft met zijn duivelse openbaring... echt geen enkel probleem.

  Aflevering 2

  Somebody’s Been Reading Dante’s Inferno

  Op Netflix sinds 8 mei 2019

  Chloe en Lucifer onderzoeken een moord op de set van een realityserie. Pastoor Kinley zet vaart achter zijn plan. Amenadiel denkt na over waar hij thuis is.

  Aflevering 3

  O, Ye of Little Faith, Father

  Op Netflix sinds 8 mei 2019

  De moord op een ex-bendelid verhult mogelijk iets ergers. Lucifer betrapt Chloe op een leugen. Dan en Maze slaan los. Linda bereidt zich voor op het moederschap.

  Aflevering 4

  All About Eve

  Op Netflix sinds 8 mei 2019

  Er wordt een sieradenontwerper vermoord en Lucifer en Chloe proberen de zaak zonder elkaars hulp op te lossen. Lucifer komt weer in contact met een oude vlam.

  Aflevering 5

  Expire Erect

  Op Netflix sinds 8 mei 2019

  Na de moord op een verzamelaar van klassieke auto's, zoeken Lucifer en Chloe naar de dader en naar een manier om met elkaar in het reine te komen.

  Aflevering 6

  Orgy Pants to Work

  Op Netflix sinds 8 mei 2019

  Terwijl Lucifer en Chloe zoeken naar de link tussen een vermoorde accountant en een nudistenkolonie, krijgt Amenadiel onverwacht bezoek.

  Aflevering 7

  Devil Is as Devil Does

  Op Netflix sinds 8 mei 2019

  Eva neemt een actievere rol in het professionele leven van haar vent. Ondertussen keert Lucifer terug naar de basis en vecht Amenadiel voor zijn familie.

  Aflevering 8

  Super Bad Boyfriend

  Op Netflix sinds 8 mei 2019

  Lucifer en Chloe onderzoeken de moord op een lerares. Lucifer gaat tot het uiterste om Eva te overtuigen hem te dumpen. Amenadiel werpt zich op als mentor van een tiener.

  Aflevering 9

  Save Lucifer

  Op Netflix sinds 8 mei 2019

  Chloe maakt zich zorgen over Lucifers zogenaamde openbaring, maar het is zijn fysieke transformatie die haar echt angst aanjaagt. Maze geeft Eva een peptalk.

  Aflevering 10

  Who's da New King of Hell?

  Op Netflix sinds 8 mei 2019

  Er rennen moordlustige demonen rond in Los Angeles. Het is aan Lucifer om de chaos een halt toe te roepen en om de mensen die hem het meest dierbaar zijn te beschermen.

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  Trieste, duivelse gast

  Op Netflix sinds 21 augustus 2020

  Lucifer speelt met een slachtoffer van een moord terwijl Chloe en Maze de moord onderzoeken. Amenadiel ruimt de nachtclub op en Linda zorgt voor haar geniale baby.

  Aflevering 2

  Lucifer! Lucifer! Lucifer!

  Op Netflix sinds 21 augustus 2020

  Nadat hij een eeuwigheid in de hel heeft doorgebracht, keert Lucifer terug naar het land der levenden. Maar deze charmante duivel is net een tikje anders.

  Aflevering 3

  ¡Diablo!

  Op Netflix sinds 21 augustus 2020

  De echte Lucifer helpt Chloe met haar onderzoek naar een moord die werd gepleegd op de set van een tv-serie die is gebaseerd op zijn eigen leven.

  Aflevering 4

  Het loopt nooit goed af voor de kip

  Op Netflix sinds 21 augustus 2020

  Het is 1946. De wereld is zwart-wit. Lucifer is de ster van zijn eigen film noir waarin bekende personages nieuwe rollen spelen.

  Aflevering 5

  Rechercheur Amenadiel

  Op Netflix sinds 21 augustus 2020

  Amenadiel helpt Chloe de voortijdige dood van een non te onderzoeken. Lucifer helpt Dan een handje en Linda vertelt over een pijnlijke gebeurtenis in haar leven.

  Aflevering 6

  BlueBallz

  Op Netflix sinds 21 augustus 2020

  Chloe gaat op zoek naar de moordenaar van een populaire dj die op het podium is geëlektrocuteerd. Lucifer probeert zijn jaloezie op Chloe's ex-vriend in toom te houden.

  Aflevering 7

  Onze mojo

  Op Netflix sinds 21 augustus 2020

  Lucifer kijkt raar op als zijn relatie met Chloe een schokkend gevolg blijkt te hebben. Het stel maakt jacht op een moordenaar die een ongebruikelijke werkwijze heeft.

  Aflevering 8

  Spoiler-alert

  Op Netflix sinds 21 augustus 2020

  Chloe komt erachter dat een seriemoordenaar zijn misdaden wellicht heeft overdreven. Amenadiel zit in over de gezondheid van zijn zoon. Pete neemt Ella in vertrouwen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.